VIDEO: Božični posnetek, ki zadane v čustva: Takšno reklamo so pripravili!

John Lewis & Partners je blagovna znamka vrhunskih veleblagovnic, ki delujejo po vsej Veliki Britaniji, koncesije pa se nahajajo tudi v Republiki Irski in Avstraliji.

Letos so znova poskrbeli za navdušenje mnogih spletnih uporabnikov, ko so na omrežju YouTube objavili letošnji božični posnetek.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je samo na omrežju YouTube dosegla že skoraj 3 milijone ogledov, oglasno sporočilo pa so pohvalili številni spletni uporabniki.

Posnetek prikazuje družino v božičnem času, ko se v okolici zgodi nekaj nenavadnega. Zemljo je obiskalo dekle iz vesolja, ta pa je kmalu razvila prijateljsko vez s temnopoltim dečkom.

Konec je nadvse čustven, mnogi gledalci pa so ob božični reklami zapisali, da jih je zadela naravnost v čustva. Poglejte si, kakšno čudovito božično reklamo je letos pripravila blagovna znamka John Lewis & Partners.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!