VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokal

Ko v družino pride nov družinski član, se ga vsi razveselimo. Nič drugače ni bilo niti v video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklem letu.

V njem je moč videti prav poseben prizor, ko mali bratec Bayden prvič v življenju v porodnišnici sreča svojo novorojeno sestrico po imenu Harper Rose Maltbie.

Ponosni očka je svojega sina povabil v sobo matere kmalu po tem, ko je na svet prijokala njegova prva sestrica. Mali Bayden je z velikim navdušenjem vstopil v sobo, tam pa zagledal sestrico in ob prizoru zajokal.


The Maltbie Bunch, Youtube
Solza ni manjkalo niti pri mamici in očku, njihov video posnetek pa je v hipu postal spletna uspešnica. Bratec Bayden je sestrici dal tudi simpatičen poljubček, oče pa je celoten prizor posnel na kamero.

Ko boste videli, kako se je na pridobitev novega družinskega člana odzval bratec Bayden, boste nad njegovo reakcijo in reakcijo družine zagotovo navdušeni tudi sami. To je začetek tiste prave ljubezni med bratcem in sestrico, na katero bosta oba imela čudovit spomin!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...