VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokal

Ko v družino pride nov družinski član, se ga vsi razveselimo. Nič drugače ni bilo niti v video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklem letu.

V njem je moč videti prav poseben prizor, ko mali bratec Bayden prvič v življenju v porodnišnici sreča svojo novorojeno sestrico po imenu Harper Rose Maltbie.

Ponosni očka je svojega sina povabil v sobo matere kmalu po tem, ko je na svet prijokala njegova prva sestrica. Mali Bayden je z velikim navdušenjem vstopil v sobo, tam pa zagledal sestrico in ob prizoru zajokal.


The Maltbie Bunch, Youtube
Solza ni manjkalo niti pri mamici in očku, njihov video posnetek pa je v hipu postal spletna uspešnica. Bratec Bayden je sestrici dal tudi simpatičen poljubček, oče pa je celoten prizor posnel na kamero.

Ko boste videli, kako se je na pridobitev novega družinskega člana odzval bratec Bayden, boste nad njegovo reakcijo in reakcijo družine zagotovo navdušeni tudi sami. To je začetek tiste prave ljubezni med bratcem in sestrico, na katero bosta oba imela čudovit spomin!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!