VIDEO: Cirkus v Nemčiji navdušuje: Namesto živali uporabljajo holograme!

Širom mnogih držav so divje živali v cirkusih prepovedane. Lastniki cirkusov so namreč omenjene živali mučili z namenom dobička, mnogi obiskovalci pa leta in leta niso vedeli, kaj se dogaja za odri cirkusov.

Pred leti so svet obkrožile številne peticije, ki so zahtevale prepoved cirkusov!

S težavami se je soočal tudi cirkus Roncalli, ki deluje v Nemčiji vse od leta 1976. Prav zato so že lani sprejeli prav poseben ukrep, s katerim so navdušili mnoge ljubitelje živali. Med svojimi predstavami divjih živali ne uporabljajo več!


Roncalli Official, Instagram
Namesto pravih živali zdaj obiskovalce v omenjenem cirkusu pričakajo napredni hologrami, s pomočjo katerih si lahko določene živali ogledamo povsem od blizu.

Obiskovalci so nad novim načinom cirkusa naravnost navdušeni, napredni 3D hologrami pa pričarajo zares nepozabno vzdušje.

Podpirate idejo, da bi vsi cirkusi divje živali zamenjali s hologrami? V tem primeru delite posnetek naprej še med prijatelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem