VIDEO: Cirkus v Nemčiji navdušuje: Namesto živali uporabljajo holograme!

Širom mnogih držav so divje živali v cirkusih prepovedane. Lastniki cirkusov so namreč omenjene živali mučili z namenom dobička, mnogi obiskovalci pa leta in leta niso vedeli, kaj se dogaja za odri cirkusov.

Pred leti so svet obkrožile številne peticije, ki so zahtevale prepoved cirkusov!

S težavami se je soočal tudi cirkus Roncalli, ki deluje v Nemčiji vse od leta 1976. Prav zato so že lani sprejeli prav poseben ukrep, s katerim so navdušili mnoge ljubitelje živali. Med svojimi predstavami divjih živali ne uporabljajo več!


Roncalli Official, Instagram
Namesto pravih živali zdaj obiskovalce v omenjenem cirkusu pričakajo napredni hologrami, s pomočjo katerih si lahko določene živali ogledamo povsem od blizu.

Obiskovalci so nad novim načinom cirkusa naravnost navdušeni, napredni 3D hologrami pa pričarajo zares nepozabno vzdušje.

Podpirate idejo, da bi vsi cirkusi divje živali zamenjali s hologrami? V tem primeru delite posnetek naprej še med prijatelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!