VIDEO: Čudovit posnetek lune in Triglava, ki je navdušil Slovence

Gregor Kresal je alpinist in filmski ustvarjalec, ki je pretekli mesec na družbenem omrežju Facebook objavil video posnetek, ki je navdušil številne Slovence.

Posnel je namreč lepote našega Triglava, ko je za najvišjo goro v Sloveniji zahajala luna, prizor pa je resnično prava paša za oči.

"MOJ NAJBOLJ POSEBEN POSNETEK TRIGLAVA DO SEDAJ... je sicer barvno a tudi drugače filmsko rečeno zaenkrat še povsem neurejen, vendar ravno zaradi tega še močnejši," je ob video posnetku zapisal avtor Gregor Kresal.

Gregor je sicer po izobrazbi arhitekt, po desetih letih omenjenega dela pa se je odpravil v ZDA, kjer je uspešno končal dva magisterija - iz filmske režije in scenaristike, dve leti zatem pa še iz filmske fotografije.

Poglejte si izjemen video posnetek naše najvišje gore v Sloveniji, ki bi ga lahko brez težav uvrstili kot enega izmed najlepših prizorov Triglava. Iskrene čestitke za takšen prizor!

Video: Gregor Kresal, Sfinga Pro Films
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Tako veliko Luno lahko posnameš edino s teleskopom, moraš pa doseči tudi globinsko ostrino.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot