VIDEO: Čudovita ozka hiška, ki s podobo jemlje sapo! Bi živeli v takem domu?

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je par predstavil svojo sanjsko hišico na kolesih. Četudi je hišica zelo ozka, ima v notranjosti prav vse, kar par potrebuje za prijetno življenje.

Velika prednost je tudi ta, da hišico lahko prosto premikata s pomočjo avtomobila, saj se nahaja na kolesih.

Matt in Lisa sta s pametno postavitvijo sestavila čudovito hišico na kolesih, ki s svojo podobo mnogim vzame sapo.


Living Big In A Tiny House, Youtube
Notranjost hiše je tako praktična, kot tudi čudovita na pogled. Ima namreč prav vse, kar potrebujejo mladi pari, v vrhnjem nadstropju pa imata sobo skupaj s prostorom za delo in sprostitev.


Living Big In A Tiny House, Youtube
Mnogim gledalcem je sapo vzela čudovita kopalnica, ki je pravi razred zase. V tako majhni prikolici je prava perfekcija, niti malo pa ne dvomimo, da se ne boste zaljubili tudi v druge prostore v notranjosti.


Living Big In A Tiny House, Youtube
Na spletu je pod video posnetkom moč prebrati številne komentarje, v katerih avtorji pišejo, da je to ena najlepših hišic na kolesih. Ko boste videli posnetek, se boste z njimi zagotovo strinjali!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet