VIDEO: Čudovita ozka hiška, ki s podobo jemlje sapo! Bi živeli v takem domu?

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je par predstavil svojo sanjsko hišico na kolesih. Četudi je hišica zelo ozka, ima v notranjosti prav vse, kar par potrebuje za prijetno življenje.

Velika prednost je tudi ta, da hišico lahko prosto premikata s pomočjo avtomobila, saj se nahaja na kolesih.

Matt in Lisa sta s pametno postavitvijo sestavila čudovito hišico na kolesih, ki s svojo podobo mnogim vzame sapo.


Living Big In A Tiny House, Youtube
Notranjost hiše je tako praktična, kot tudi čudovita na pogled. Ima namreč prav vse, kar potrebujejo mladi pari, v vrhnjem nadstropju pa imata sobo skupaj s prostorom za delo in sprostitev.


Living Big In A Tiny House, Youtube
Mnogim gledalcem je sapo vzela čudovita kopalnica, ki je pravi razred zase. V tako majhni prikolici je prava perfekcija, niti malo pa ne dvomimo, da se ne boste zaljubili tudi v druge prostore v notranjosti.


Living Big In A Tiny House, Youtube
Na spletu je pod video posnetkom moč prebrati številne komentarje, v katerih avtorji pišejo, da je to ena najlepših hišic na kolesih. Ko boste videli posnetek, se boste z njimi zagotovo strinjali!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca