VIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?

Čuki so nam natanko en mesec in en dan pred svojim jubilejnim koncertom predstavili pesem, ki bo po vsej verjetnosti še ena izmed njihovih uspešnic. Tako menijo tudi mnogi poslušalci, ki so njihovo pesem že slišali.

Pesem "Če se od spominov da živet" je napisal član Čukov Jože Potrebuješ, ki je obenem dal tudi pobudo za prav poseben duet.

V omenjeni pesmi so namreč Čuki moči združili s Kvatropirci, rezultat pa je pravi balzam za ušesa.

Pesem govori o neuslišani ljubezni, mnoge pa je v srce zadel prav refren. Glavni vlogi sta v videospotu odigrala Jernej Tozon in nekdanja miss Slovenije Tina Petelin.

Prisluhnite njihovi novi pesmi v sodelovanju s Kvatropirci, ki ima vse potrebne elemente, da postane nova slovenska uspešnica!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pesem je sicer zelo enostavna, pa vendar je lepa. Kakor hitro so Čuki zraven veš, da bo tudi harmonika. Na vso srečo so pesem prav simpatično začinili Kvatropirci, ki sem jih dodobra spoznal na koncertih čudovite skupine M.J.A.V. in užival v njihovem krasnem petju ter duhovitih komentarjih, ki jih imajo vselej na zalogi. Zame so dva nivoja nad Čuki, sploh pa njihov mali pevec Tomaž in oni s kitaro, ki je sin Jožice Kališnik. Jabolko ni padlo daleč od hruške...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!