VIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?

Čuki so nam natanko en mesec in en dan pred svojim jubilejnim koncertom predstavili pesem, ki bo po vsej verjetnosti še ena izmed njihovih uspešnic. Tako menijo tudi mnogi poslušalci, ki so njihovo pesem že slišali.

Pesem "Če se od spominov da živet" je napisal član Čukov Jože Potrebuješ, ki je obenem dal tudi pobudo za prav poseben duet.

V omenjeni pesmi so namreč Čuki moči združili s Kvatropirci, rezultat pa je pravi balzam za ušesa.

Pesem govori o neuslišani ljubezni, mnoge pa je v srce zadel prav refren. Glavni vlogi sta v videospotu odigrala Jernej Tozon in nekdanja miss Slovenije Tina Petelin.

Prisluhnite njihovi novi pesmi v sodelovanju s Kvatropirci, ki ima vse potrebne elemente, da postane nova slovenska uspešnica!
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Pesem je sicer zelo enostavna, pa vendar je lepa. Kakor hitro so Čuki zraven veš, da bo tudi harmonika. Na vso srečo so pesem prav simpatično začinili Kvatropirci, ki sem jih dodobra spoznal na koncertih čudovite skupine M.J.A.V. in užival v njihovem krasnem petju ter duhovitih komentarjih, ki jih imajo vselej na zalogi. Zame so dva nivoja nad Čuki, sploh pa njihov mali pevec Tomaž in oni s kitaro, ki je sin Jožice Kališnik. Jabolko ni padlo daleč od hruške...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal