VIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?

Čuki so nam natanko en mesec in en dan pred svojim jubilejnim koncertom predstavili pesem, ki bo po vsej verjetnosti še ena izmed njihovih uspešnic. Tako menijo tudi mnogi poslušalci, ki so njihovo pesem že slišali.

Pesem "Če se od spominov da živet" je napisal član Čukov Jože Potrebuješ, ki je obenem dal tudi pobudo za prav poseben duet.

V omenjeni pesmi so namreč Čuki moči združili s Kvatropirci, rezultat pa je pravi balzam za ušesa.

Pesem govori o neuslišani ljubezni, mnoge pa je v srce zadel prav refren. Glavni vlogi sta v videospotu odigrala Jernej Tozon in nekdanja miss Slovenije Tina Petelin.

Prisluhnite njihovi novi pesmi v sodelovanju s Kvatropirci, ki ima vse potrebne elemente, da postane nova slovenska uspešnica!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Pesem je sicer zelo enostavna, pa vendar je lepa. Kakor hitro so Čuki zraven veš, da bo tudi harmonika. Na vso srečo so pesem prav simpatično začinili Kvatropirci, ki sem jih dodobra spoznal na koncertih čudovite skupine M.J.A.V. in užival v njihovem krasnem petju ter duhovitih komentarjih, ki jih imajo vselej na zalogi. Zame so dva nivoja nad Čuki, sploh pa njihov mali pevec Tomaž in oni s kitaro, ki je sin Jožice Kališnik. Jabolko ni padlo daleč od hruške...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji