VIDEO: Dars objavil posnetek iz predora v Kopru: To sta počela pijana mladeniča!

Dars je na družbenem omrežju Facebook objavil video posnetek iz predora Markovec v Kopru, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo.

Najprej je prišlo do prometne nesreče osebnega vozila, kmalu zatem pa sta se v predoru sprehajala dva močno opita mladeniča.

Neprilagojena hitrost in alkoholiziranost bi to martinovo soboto v predoru Markovec lahko imeli tragične posledice. Najprej je voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad avtomobilom in trčil v zid predora.

Kmalu zatem sta se dva mladeniča sprehajala po vozišču s steklenico v roki in skakala pred avtomobile, voznik mopeda brez čelade pa je pozneje napihal kar 1,54 mg/l. Policisti so vsem prekrškarjem izdali plačilne naloge.

Poglejte si, kakšnim prizorom so bili priča nekateri vozniki preteklo soboto, ko se je v predoru Markovec na primorski avtocesti dogajala prava drama.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
O.., coooooooool. Jaz ne bi zaviral. Gas pa dolge luči...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje