VIDEO: Deček iz Hrvaške "ponorel" od veselja: Dobil je še zadnji zlati gumb!

Na preteklih avdicijah hrvaškega šova Supertalent je s svojo izjemno nadarjenostjo blestel komaj 8-letni fant po imenu Matej Mateković.

Za svoj odličen nastop je prejel zadnji zlati gumb tekoče sezone, s tem pa se je neposredno uvrstil v polfinale!

Matej je žiriji in občinstvu pokazal svoj talent, ki ga je pilil dve leti. Na oder je stopil z obroči v rokah, nato pa tam prikazal svoje plesne sposobnosti prav ob vrtečih obročih.


Supertalent, Youtube
Nad njegovim nastopom sta bila najbolj navdušena voditelja šova Supertalent Igor in Frano, ki sta 8-letnemu Mateju pritisnila zlati gumb!


Simpatični tekmovalec je mnoge navdušil tudi s svojo karizmo, saj se je skozi celoten nastop smehljal. Žiranti so izpostavili, da se mu že na daleč vidi, da ob svoji točki neizmerno uživa. Poglejte si nastop, ki je na pretekli avdiciji navdušil Hrvaško!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!