VIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumb

Na pretekli avdiciji britanskega šova talentov se je te dni predstavil komaj 13-letni Akshat Singh iz Indije, ki je s svojim plesnim talentom navdušil vse prisotne v dvorani.

Nad videnim sta bila najbolj navdušena voditelja Ant in Dec, ki sta Akshatu podarila zlati gumb in ga s tem izstrelila naravnost v polfinale.

Na avdiciji je zgovorni Akshat pred nastopom dejal, da si želi s svetom deliti veselje, obenem pa dokazati, da v življenju prav nič ni nemogoče. Svoje trditve je upravičil že po nekaj minutah, ko je na odru šova Britain's Got Talent zablestel s plesnimi koraki.


Britain's Got Talent, Youtube
Nad njim in njegovo točko je bil zelo navdušen tudi strogi žirant Simon Cowell, ob koncu nastopa pa dejal, da česa takega ni pričakoval. Akshat je obenem dokazal, da se lahko s plesom ukvarjajo tudi tisti z malce močnejšo postavo.

Poglejte si simpatični nastop 13-letnega Akshata Singha iz Mumbaja, s katerim si je prislužil zlati gumb voditeljev Anta in Deca.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Zingo debelingo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...