VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!

V šesti sezoni ruskega šova The Voice Kids, pri katerem pevske talente kažejo otroci do 14. leta starosti, je nekaj mesecev nazaj nastopil tudi 13-letni čudežni deček Robert Bagratyan.

Zapel je eno izmed uspešnic glasbene skupine Queen, z glasom pa prevzel mnoge v dvorani ter številne poslušalce na spletu!

Robert Bagratyan je na slepih avdicijah mnoge šokiral z izjemnimi vokalnimi sposobnostmi, ko je zapel pesem "Show Must Go On" glasbene skupine Queen. Mnogi so ob nastopu dečka zapisali, da se je legendarni Freddie Mercury očitno reinkarniral v mladega fanta iz Rusije!


The Voice Kids Russia, Youtube
Mladi glasbeni talent pa ni poskrbel le za odlično petje, temveč tudi za izjemno predstavo na odru, s katero je posnemal Freddieja Mercuryja.

Prisluhnite izjemnemu 14-letnemu pevskemu talentu iz Rusije, ki bo s svojim glasom zagotovo sapo vzel tudi tebi. Se je Freddie Mercury vrnil kot deček iz Rusije?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ne samo poba, prav vsi so svoje oddelali vrhunsko. To je nekaj, ko se igra v živo, in to brez klaviatur z vštepanimi ritmi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!