VIDEO: Dečka rešili pred smrtjo! Padel je z balkona v šestem nadstropju

Iz kitajskega mesta Chongqing prihaja grozljiv video posnetek, v katerem je s šestega nadstropja stavbe padel tri leta star deček.

Na srečo so mu življenje rešili mimoidoči, ki so brez oklevanja takoj ukrepali!

V video posnetku je moč videti prizor, ko je triletni deček obvisel na balkonu. Celotno dogajanje je pritegnilo pozornost mimoidočih ljudi - ti so na kraj dogodka takoj prinesli odejo in jo razprli, da bi dečka v primeru padca ujeli.

"Pogledal sem gor in videl, kako z balkona visi otrok. Moja prva reakcija je bila najti nekaj, s čimer bi ga ujeli. Pomislil sem tudi na to, da bi prihitel tja in ga ujel z golimi rokami, a to ne bi delovalo," je za CCTV povedal Zhu Yanhui.

"Držal sem odejo skupaj z drugimi, pri tem pa ves čas gledal otroka. Spraševal sem se, ali ga sploh lahko varno ujamemo. Edina moja misel je bila, da ga obvarujemo," je še dejal.

Le nekaj sekund zatem je deček izgubil oprijem, nato pa začel padati proti tlom. Otroka so mimoidoči rešili tako, da so ga ujeli v odejo, pri tem pa se na srečo ni poškodoval. Med tistimi, ki so otroka rešili, so bili stanovalci stavbe, varnostniki in sanitarni delavci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju