VIDEO: Dečka rešili pred smrtjo! Padel je z balkona v šestem nadstropju

Iz kitajskega mesta Chongqing prihaja grozljiv video posnetek, v katerem je s šestega nadstropja stavbe padel tri leta star deček.

Na srečo so mu življenje rešili mimoidoči, ki so brez oklevanja takoj ukrepali!

V video posnetku je moč videti prizor, ko je triletni deček obvisel na balkonu. Celotno dogajanje je pritegnilo pozornost mimoidočih ljudi - ti so na kraj dogodka takoj prinesli odejo in jo razprli, da bi dečka v primeru padca ujeli.

"Pogledal sem gor in videl, kako z balkona visi otrok. Moja prva reakcija je bila najti nekaj, s čimer bi ga ujeli. Pomislil sem tudi na to, da bi prihitel tja in ga ujel z golimi rokami, a to ne bi delovalo," je za CCTV povedal Zhu Yanhui.

"Držal sem odejo skupaj z drugimi, pri tem pa ves čas gledal otroka. Spraševal sem se, ali ga sploh lahko varno ujamemo. Edina moja misel je bila, da ga obvarujemo," je še dejal.

Le nekaj sekund zatem je deček izgubil oprijem, nato pa začel padati proti tlom. Otroka so mimoidoči rešili tako, da so ga ujeli v odejo, pri tem pa se na srečo ni poškodoval. Med tistimi, ki so otroka rešili, so bili stanovalci stavbe, varnostniki in sanitarni delavci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo