VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...

Na spletu smo našli čudovit video posnetek, ki ti v hipu zaigra na srce in dušo. V njem je predstavljena zgodba malega dekleta, ki je svojo sestro hotelo presenetiti tako, da bi ji kupila ogrlico.

Pri sebi ni imela veliko denarja, a je kljub temu poizkusila srečo pri lokalnem prodajalcu nakita.

Tam je na mizo položila vse kovančke, ki jih je imela, nato pa prodajalca prosila, če ji lahko za ta denar proda ogrlico. Deklica ni vedela, da je ogrlica draga in da si jo sama ne more privoščiti.


Screenshot, Youtube
Kljub temu je prodajalec deklici prodal ogrlico krepko pod ceno. To ni bilo prav starejši sestri deklice, ki je ogrlico hotela vrniti prodajalcu.

Ko je obiskala prodajalno nakita, je tam dobila lekcijo prodajalca, ki bi ji morali prisluhniti prav vsi ljudje. Poglejte si čudovit video posnetek, ob katerem ganljivih prizorov ne manjka.

Bravo prodajalcu za takšno mišljenje, ki bi moralo obkrožiti ves svet. Delimo posnetek naprej še med prijatelje in tudi njim polepšajmo današnji dan!
0
Ivan Drnovšek
Pred 14 tedni
ganljivo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!