VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...

Na spletu smo našli čudovit video posnetek, ki ti v hipu zaigra na srce in dušo. V njem je predstavljena zgodba malega dekleta, ki je svojo sestro hotelo presenetiti tako, da bi ji kupila ogrlico.

Pri sebi ni imela veliko denarja, a je kljub temu poizkusila srečo pri lokalnem prodajalcu nakita.

Tam je na mizo položila vse kovančke, ki jih je imela, nato pa prodajalca prosila, če ji lahko za ta denar proda ogrlico. Deklica ni vedela, da je ogrlica draga in da si jo sama ne more privoščiti.


Screenshot, Youtube
Kljub temu je prodajalec deklici prodal ogrlico krepko pod ceno. To ni bilo prav starejši sestri deklice, ki je ogrlico hotela vrniti prodajalcu.

Ko je obiskala prodajalno nakita, je tam dobila lekcijo prodajalca, ki bi ji morali prisluhniti prav vsi ljudje. Poglejte si čudovit video posnetek, ob katerem ganljivih prizorov ne manjka.

Bravo prodajalcu za takšno mišljenje, ki bi moralo obkrožiti ves svet. Delimo posnetek naprej še med prijatelje in tudi njim polepšajmo današnji dan!
0
Ivan Drnovšek
Pred 4 tedni
ganljivo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem