VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!

Pri otrocih nikoli ne vemo, kako se bodo odzvali ob trenutkih, ko v njihovo življenje vstopi nov bratec ali sestrica.

Svojo drugo hčerko sta pričakovala tudi Erin in Dale, ki nista vedela, kako se bo na novo življenje v družini odzvala njuna 6-letna hčerka Adalynn.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem sta starša iz kraja Aiken v Južni Karolini posnela trenutek, ko je njuna 6-letna hčerka Adalynn prvič v življenju videla komaj novorojeno sestrico Madison. Edin in Dalu se niti sanjalo ni, kakšna bo reakcija njune prve hčerke!


Dale Benson, Facebook
V posnetku lahko vidimo deklico Adalynn, ko je v spremstvu prišla v sobo, v kateri se je lee nekaj minut prej rodila njena nova sestrica Madison. Ko je deklica zagledala sestrico, je s svojo reakcijo mnoge gledalce zadela v čustva. Prizor jo je tako ganil, da je preprosto zajokala!

Video posnetek je do danes dosegel nekaj čez 200.000 ogledov, reakcija male deklice Adalynn ob prvem srečanju s svojo sestrico Madison pa bo brez kančka dvoma tudi vam ogrela srce!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiBedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoNa avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaSlovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!Bolje širiti dobro voljo, kot korono: Slovenec s pesmijo poskrbel za smeh!Slovencu dolgčas v karanteni: Tako se zabava s praznimi pločevinkami piva!Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!