VIDEO: Deklica z levkemijo po šestih tednih znova objela svojega očeta

Mila Sneddon je 4-letna deklica, ki je bila zaradi številnih omejitev ob izbruhu pandemije skoraj dva meseca ločena od očeta.

Ker ima malčica eno izmed oblik levkemije, je bila ta poteza nujno potrebna, saj bi virus lahko povsem sesul njen imunski sistem.

Njen oče Scott Sneddon je kljub številnim ukrepom še vedno moral opravljati svoje delo. Prav zato se je družina odločila za previdnost, hčerka pa je zadnjih šest tednov tako očeta lahko videla samo skozi okno.


The Telegraph, YouTube
Nekaj tednov nazaj se je oče razveselil čudovite novice - dela mu za nekaj časa ni bilo več potrebno opravljati, pred tem pa se je dal v samoizolacijo, da bi tako ovrgli prisotnost virusa pri njem. Svoji mali princeski tega ni povedal, saj jo je želel presenetiti.

Te dni je napočil čas, ko je 4-letno Milo, ki se bori z levkemijo, lahko znova objel. Čustvene trenutke so posneli na kamero, prizori pa bodo tudi tebi na obraz privabili solze sreče. Brez dvoma še en video posnetek, ki dokazuje, kaj v življenju resnično šteje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!