VIDEO: Delavec iz Srbije v službi dal odpoved, pomagali so mu člani orkestra

Svetovni trend z odpovedjo se je razširil tudi v Srbijo. V preteklosti smo na spletu že večkrat zasledili video posnetke, v katerih nezadovoljni delavci s pomočjo orkestrov prenehajo s svojo službo.

Vsega je imel dovolj tudi delavec iz Srbije, ki z delom v medijski hiši nikakor ni bil zadovoljen.

Prav zato se je odločil, da bo zaradi nesoglasij z delodajalcem ponudil svojo odpoved. Vse bi lahko storil tudi povsem normalno, a se je namesto tega odločil za potezo, s katero je obkrožil mnoge države na Balkanu.

Ker je bil večkrat deležen slabega odnosa nadrejenih, jim je tokrat vrnil milo za drago!

V poslopje TDI Radia, kjer je bil zaposlen, je prišel v spremstvu pihalnega orkestra, ob njihovem igranju pa delodajalcu povsem hladnokrvno ponudil svoj odstop.

Video posnetek je na spletu že prava senzacija, njegovo potezo pa mnogi sodržavljani podpirajo. Poglejte si, na kakšen način je odpoved dal razočaran delavec v Srbiji!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Za to moraš imeti jajca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!