VIDEO: Delavec iz Srbije v službi dal odpoved, pomagali so mu člani orkestra

Svetovni trend z odpovedjo se je razširil tudi v Srbijo. V preteklosti smo na spletu že večkrat zasledili video posnetke, v katerih nezadovoljni delavci s pomočjo orkestrov prenehajo s svojo službo.

Vsega je imel dovolj tudi delavec iz Srbije, ki z delom v medijski hiši nikakor ni bil zadovoljen.

Prav zato se je odločil, da bo zaradi nesoglasij z delodajalcem ponudil svojo odpoved. Vse bi lahko storil tudi povsem normalno, a se je namesto tega odločil za potezo, s katero je obkrožil mnoge države na Balkanu.

Ker je bil večkrat deležen slabega odnosa nadrejenih, jim je tokrat vrnil milo za drago!

V poslopje TDI Radia, kjer je bil zaposlen, je prišel v spremstvu pihalnega orkestra, ob njihovem igranju pa delodajalcu povsem hladnokrvno ponudil svoj odstop.

Video posnetek je na spletu že prava senzacija, njegovo potezo pa mnogi sodržavljani podpirajo. Poglejte si, na kakšen način je odpoved dal razočaran delavec v Srbiji!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Za to moraš imeti jajca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"VIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetVIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danKuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Z jadrnico zadel ob most, dramo so posneli na kameroVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoVIDEO: Na hrvaški avtocesti pristalo letalo, dramatičen pristanek so posneli na kamero11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Tim Gajser brez konkurence: Postal je SVETOVNI PRVAK v razredu MXGP!SMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Moški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaTakšen zadnji test morajo opraviti, da postanejo legendarni Shaolin bojevnikiVIDEO: Kakšen evrogol v Murski Soboti! Zadetek Mure obkroža SlovenijoMed pristankom helikopterja posneli iluzijo: Vetrnice se niso vrtele!Drama med parkiranjem z električno Teslo, večkrat se je zaletel