VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetke

V jutranjem šovu Denisa Avdića so tokrat v studiu gostili komaj 10-letno Nino, ki se od svojega devetega leta starosti ukvarja z objavljanjem svojih video posnetkov na Youtube omrežju.

Ekipo Radia 1 je obiskala v družbi sestre Julije in mame Marjetke, dejavnost simpatične in zgovorne Nine pa je razdelila Slovence.

Deklica Nina, ki ima na Youtube omrežju že več kot 4.000 sledilcev, je radijskemu voditelju Denisu Avdiću obenem zaupala, da se v prostem času ukvarja s plesom na drogu, njena sestra Julija pa se že ukvarja z manekenstvom. Mama Marjetka je poslušalcem zatrdila, da vedno spremlja vsebine, ki jih 10-letna hčerka objavlja na spletu.

Izpostavlja, da je vedno na prvem mestu šola, šele nato sledijo različne dejavnosti. Svojo hčerko pri "vloganju" podpira, a obenem vedno pazi, kakšne vsebine se objavijo.

Spletni uporabniki iz Slovenije so nad dejavnostjo 10-letnice razdvojeni - nekateri so nad pogumom in ustvarjalnostjo male deklice navdušeni, drugi pa menijo, da je za takšno početje Nina še premlada. Prisluhnite pogovoru, pri katerem je Youtuberka Nina govorila z Denisom Avdićem!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!