VIDEO: Denis Avdić in Jana Morelj razkrila, kaj pomeni določen dojenčkov jok

Denis Avdič in Jana Morelj sta prepričana, da imajo otroci takoj po rojstvu skupen jezik, prve tri mesece pa s pomočjo joka poizkušajo komunicirati s starši po celem svetu.

Prav zato sta opravila kratek pregled otroškega joka in razkrila, kaj določen jok pri dojenčkih pomeni.

Sama pravita, da bi jima to poznavanje prišlo zelo prav, še preden sta postala starša. No, kljub temu pa zdaj točno vesta, kako komunicirati z dojenčki - Denis Avdić je namreč oče 3-mesečnega Nika, Jana Morelj pa ima 7-mesečno deklico Mio.

Že res, da življenje dojenčkov ni pretresljivo, a kljub temu je dobro vedeti, kaj želijo od nas. Z jokom nam namreč pokažejo, kdaj so lačni, kdaj jih je treba previti in kdaj si želijo le pozornosti.

Prav vse lahko ugotoviš že po določenem dojenčkovem oglašanju, ki se ob pozornem poslušanju razlikuje. Tole pa je posnetek, ki bi si ga morali ogledati vsi mladi starši - verjamemo, da jim bo prišlo še kako prav!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika