VIDEO: Denis Avdić in Jana Morelj razkrila, kaj pomeni določen dojenčkov jok

Denis Avdič in Jana Morelj sta prepričana, da imajo otroci takoj po rojstvu skupen jezik, prve tri mesece pa s pomočjo joka poizkušajo komunicirati s starši po celem svetu.

Prav zato sta opravila kratek pregled otroškega joka in razkrila, kaj določen jok pri dojenčkih pomeni.

Sama pravita, da bi jima to poznavanje prišlo zelo prav, še preden sta postala starša. No, kljub temu pa zdaj točno vesta, kako komunicirati z dojenčki - Denis Avdić je namreč oče 3-mesečnega Nika, Jana Morelj pa ima 7-mesečno deklico Mio.

Že res, da življenje dojenčkov ni pretresljivo, a kljub temu je dobro vedeti, kaj želijo od nas. Z jokom nam namreč pokažejo, kdaj so lačni, kdaj jih je treba previti in kdaj si želijo le pozornosti.

Prav vse lahko ugotoviš že po določenem dojenčkovem oglašanju, ki se ob pozornem poslušanju razlikuje. Tole pa je posnetek, ki bi si ga morali ogledati vsi mladi starši - verjamemo, da jim bo prišlo še kako prav!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet