VIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem Shallow

Slovenski oglaševalski festival, znan pod kratico SOF, je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji. Tam sta kot gosta nastopila tudi Denis Avdić, družbo pa mu je na odru delala tudi simpatična pevka Lea Sirk.

Zagotovo nihče izmed prisotnih ni pričakoval, da bo prav tam Denis Avdić v roke vzel mikrofon in pokazal svoj pevski talent!

Voditelj Radia 1 Denis Avdić je na festivalu SOF 2019 moči združil s pevko Leo Sirk, skupaj pa sta presenetila prav vse zbrane.


radio1slovenia, Youtube
Odločila sta se namreč, da pred zbranim občinstvom zapojeta, oba pa sta svojo nalogo opravila z odliko. No, morda Denisu manjka še nekaj podrobnosti, a kljub temu poklon za pogum in simpatičen nastop.

Denis Avdić in Lea Sirk sta zbrane navdušila s petjem pesmi "Shallow", ki še danes velja za eno izmed najbolj priljubljenih pesmi ta hip. Uspešnica pevke Lady Gaga in igralca Bradleyja Cooperja je veliko slavo požela predvsem zaradi filma Zvezda je rojena (A Star Is Born).

Prisluhnite, kakšen pevski talent ima Denis Avdić, ki se je na festivalu SOF 2019 pesmi "Shallow" lotil v družbi Lee Sirk!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Lea Sirk, ta najboljša bejba v Sloveniji!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke