VIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem Shallow

Slovenski oglaševalski festival, znan pod kratico SOF, je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji. Tam sta kot gosta nastopila tudi Denis Avdić, družbo pa mu je na odru delala tudi simpatična pevka Lea Sirk.

Zagotovo nihče izmed prisotnih ni pričakoval, da bo prav tam Denis Avdić v roke vzel mikrofon in pokazal svoj pevski talent!

Voditelj Radia 1 Denis Avdić je na festivalu SOF 2019 moči združil s pevko Leo Sirk, skupaj pa sta presenetila prav vse zbrane.


radio1slovenia, Youtube
Odločila sta se namreč, da pred zbranim občinstvom zapojeta, oba pa sta svojo nalogo opravila z odliko. No, morda Denisu manjka še nekaj podrobnosti, a kljub temu poklon za pogum in simpatičen nastop.

Denis Avdić in Lea Sirk sta zbrane navdušila s petjem pesmi "Shallow", ki še danes velja za eno izmed najbolj priljubljenih pesmi ta hip. Uspešnica pevke Lady Gaga in igralca Bradleyja Cooperja je veliko slavo požela predvsem zaradi filma Zvezda je rojena (A Star Is Born).

Prisluhnite, kakšen pevski talent ima Denis Avdić, ki se je na festivalu SOF 2019 pesmi "Shallow" lotil v družbi Lee Sirk!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lea Sirk, ta najboljša bejba v Sloveniji!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!