VIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem Shallow

Slovenski oglaševalski festival, znan pod kratico SOF, je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji. Tam sta kot gosta nastopila tudi Denis Avdić, družbo pa mu je na odru delala tudi simpatična pevka Lea Sirk.

Zagotovo nihče izmed prisotnih ni pričakoval, da bo prav tam Denis Avdić v roke vzel mikrofon in pokazal svoj pevski talent!

Voditelj Radia 1 Denis Avdić je na festivalu SOF 2019 moči združil s pevko Leo Sirk, skupaj pa sta presenetila prav vse zbrane.


radio1slovenia, Youtube
Odločila sta se namreč, da pred zbranim občinstvom zapojeta, oba pa sta svojo nalogo opravila z odliko. No, morda Denisu manjka še nekaj podrobnosti, a kljub temu poklon za pogum in simpatičen nastop.

Denis Avdić in Lea Sirk sta zbrane navdušila s petjem pesmi "Shallow", ki še danes velja za eno izmed najbolj priljubljenih pesmi ta hip. Uspešnica pevke Lady Gaga in igralca Bradleyja Cooperja je veliko slavo požela predvsem zaradi filma Zvezda je rojena (A Star Is Born).

Prisluhnite, kakšen pevski talent ima Denis Avdić, ki se je na festivalu SOF 2019 pesmi "Shallow" lotil v družbi Lee Sirk!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Lea Sirk, ta najboljša bejba v Sloveniji!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca