VIDEO: Deželak ganil Anito Ogulin, ki se za življenje bori na Onkološkem inštitutu

Miha Deželak, prvi mož dobrodelne akcije Deželak Junak, je pred današnjo predzadnjo etapo s posebnim posnetkom ganil slovensko humanitarko Anito Ogulin.

Že vseh devet let Anita Ogulin prostovoljno sodeluje pri dobrodelnem dogodku Deželak Junak, letos pa žal ne more - trenutno je na zdravljenju na Onkološkem inštitutu v Ljubljani.

"Velika podpornica Deželaka Junaka, Anita Ogulin, se trenutno bori za življenje na Onkološkem inštitutu. Kot pravi, bo do zadnjega delala v dobro otrok. Njene besede nosijo močno sporočilo tudi za ekipo," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


Radio 1, Facebook
72-letna Anita Ogulin se je rodila v skromni družini - njen oče je bil popolnoma slep, mati pa slabovidna. Bila je dolgoletna sekretarka Zveze prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste - Polje, kasneje pa postala njena predsednica. Zadnja leta je tam delala kot prostovoljka, za svoje humanitarno delo pa je prejela številna priznanja in odlikovanja. Leta 2022 je z javnostjo delila, da je zbolela za rakom, v letošnjem letu pa se je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje v njeno čast preimenovala v Zveza Anita Ogulin in ZPM.

Pošlji SMS sporočilo z vsebino POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919, da bodo tudi letos otroci iz socialno ogroženih družin doživeli lepe poletne počitnice.
"Anita, živijo. Rad bi strnil par misli en dan pred akcijo. Jutri gremo mi spet na pot, da naredimo še eno lepo akcijo za naše otročke, kot jim ti vedno rečeš. Da jih pošljemo čim več na morje. Moje misli pa so jasno tudi pri tebi. Vseh devet, lahko rečem kar deset smo super sodelovali. Ti si bila mama tem otrokom. Tudi meni si ves čas stala ob strani, letos pa razumem, da ne moreš biti z nami, zato tudi mi vse pozitivne misli pošiljamo k tebi," je v ganljivem sporočilu povedal Miha Deželak. Sporočilu je prisluhnila pred Onkološkim inštitutom Ljubljana, kjer sta jo obiskala Denis Avdić in Jana Morelj.

Ganljiv pogovor z Anito Ogulin:


Ob tem je Miha Deželak dejal, da se mora zdaj boriti zase, se postaviti zase in stati trdno na nogah, da bo zdrava in da bodo v naslednjem letu spet vse to počeli skupaj. "V vsakem primeru, v naših srcih si, z nami si. Tako mamo si vsak želi, ampak je marsikdo žal nima," je sklenil Deželak. Prisluhnite ganljivemu govoru, ki ga je Miha Deželak namenil slovenski humanitarki Aniti Ogulin.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!