VIDEO: Dihjemajoči nočni posnetki lepot Slovenije, kot jih še niste videli

Noč ima svojo moč. Tako je ob svojem video posnetku te dni zapisal Aleš Krivec, ki zase pravi, da se s fotografijo ukvarja le ljubiteljsko.

Te dni je na spletu objavil čudovit video posnetek, v katerem lahko v timelapse tehniki opazujemo čudovite nočne prizore slovenske narave.

Aleš Krivec je v video posnetku združil kar devet čudovitih video posnetkov, ki jih je posnel med odkrivanjem nočnih lepot. V kompilaciji lahko tako opazujemo dihjemajoče prizore iz Julijskih in Kamniško Savinjskih Alpah ter Karavankah.S kamero v rokah je posnel čudovite nočne prizore z razgleda s Stola proti Julijcem, greben med Veliko in Zadnjo Mojstrovko, Mangartsko sedlo, Ajdno, Vršič, Stol, Veliko planino, Plavški Rovt ter Srednji Vrh nad Gozd Martuljkom.

Ko boste videli, kako naše lepa Slovenija izgleda takrat, ko nas večina spi, boste nad prizori v video posnetku zagotovo navdušeni tudi sami. Poglejte si, s kakšnim video posnetkom nas je tokrat razveselil Aleš Krivec!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!