VIDEO: Dihjemajoči nočni posnetki lepot Slovenije, kot jih še niste videli

Noč ima svojo moč. Tako je ob svojem video posnetku te dni zapisal Aleš Krivec, ki zase pravi, da se s fotografijo ukvarja le ljubiteljsko.

Te dni je na spletu objavil čudovit video posnetek, v katerem lahko v timelapse tehniki opazujemo čudovite nočne prizore slovenske narave.

Aleš Krivec je v video posnetku združil kar devet čudovitih video posnetkov, ki jih je posnel med odkrivanjem nočnih lepot. V kompilaciji lahko tako opazujemo dihjemajoče prizore iz Julijskih in Kamniško Savinjskih Alpah ter Karavankah.S kamero v rokah je posnel čudovite nočne prizore z razgleda s Stola proti Julijcem, greben med Veliko in Zadnjo Mojstrovko, Mangartsko sedlo, Ajdno, Vršič, Stol, Veliko planino, Plavški Rovt ter Srednji Vrh nad Gozd Martuljkom.

Ko boste videli, kako naše lepa Slovenija izgleda takrat, ko nas večina spi, boste nad prizori v video posnetku zagotovo navdušeni tudi sami. Poglejte si, s kakšnim video posnetkom nas je tokrat razveselil Aleš Krivec!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!