VIDEO: Dirko po Franciji prekinila toča! Tako hudo neurje je zadelo Val d'Isere

Na 19. etapi kolesarske dirke po Franciji smo bili priča pravi drami. Etapa bi se morala končati v Tignesu, a so zaradi hudega neurja, ki je s točo povsem prekrilo okolico kraja Val d'Isere, obveljali rezultati z vrha prelaza Iseran.

Številni odseki so bili zaradi toče povsem neprevozni, ceste so zasuli plazovi.

Veliko polemik je sprožilo predvsem dejstvo, da so kolesarji informacijo o predčasnem koncu etape dobili šele po prelazu Iseran, zaradi česar slabe volje med tekmovalci ni manjkalo.


Organizatorji so bili v nevtralizacijo etape prisiljeni, saj je toča povsem prekrila cesto, določene odseke pa so zasuli tudi zemeljski plazovi. Huda nevihta je s seboj prinesla tudi obsežne nalive, voda pa je skupaj s točo obstala na cesti.V soboto čaka kolesarje še ena etapa, na kateri bomo dobili zmagovalca. Ta bo dolga 130 kilometrov, v katere je vključen tudi več kot 30-kilometrski vzpon v Val Thorensom.


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju