VIDEO: Dojenčka očarala mamica, pogleda ni umaknil niti za sekundo

Vsaka mama je za otroka unikatna in zelo pomembna oseba v življenju. Mame so naš svet, na vsakem koraku pa jih vedno znova občudujemo.

Tako zelo, kot simpatični dojenček v video posnetku. Ko je bil v naročju matere, je s svojim dejanjem v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge!

Video posnetek, ki je luč sveta ugledal že dve leti nazaj, prikazuje dojenčka v objemu matere. Nad podobo mamice je bil malček tako navdušen, da skozi celotni posnetek svojega pogleda ni umaknil iz nje.

Svojo mater je občudoval dolgo minuto, brez da bi enkrat umaknil pogled. Do danes je video posnetek samo na Youtube omrežju dosegel že več kot 4 milijone ogledov.

Ko boste videli čudovito reakcijo dojenčka ob pogledu na njegovo mamico, se bodo ob tem prizoru tudi vam orosile oči. Delimo ta simpatičen prizor še naprej med prijatelje, da tudi njim polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zelo ljubka sta oba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoNe boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!