VIDEO: Dojenčka očarala mamica, pogleda ni umaknil niti za sekundo

Vsaka mama je za otroka unikatna in zelo pomembna oseba v življenju. Mame so naš svet, na vsakem koraku pa jih vedno znova občudujemo.

Tako zelo, kot simpatični dojenček v video posnetku. Ko je bil v naročju matere, je s svojim dejanjem v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge!

Video posnetek, ki je luč sveta ugledal že dve leti nazaj, prikazuje dojenčka v objemu matere. Nad podobo mamice je bil malček tako navdušen, da skozi celotni posnetek svojega pogleda ni umaknil iz nje.

Svojo mater je občudoval dolgo minuto, brez da bi enkrat umaknil pogled. Do danes je video posnetek samo na Youtube omrežju dosegel že več kot 4 milijone ogledov.

Ko boste videli čudovito reakcijo dojenčka ob pogledu na njegovo mamico, se bodo ob tem prizoru tudi vam orosile oči. Delimo ta simpatičen prizor še naprej med prijatelje, da tudi njim polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Zelo ljubka sta oba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!VIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"