VIDEO: Drama na reliju po Ajdovščini, dirkalnemu "fičku" je odtrgalo kolo

Včeraj zvečer se je odvil reli spektakel po centru Ajdovščine, ki si ga je ogledalo okoli 10.000 gledalcev. Nočna preizkušnja, ki poteka po središču mesta, je znova ponudila veliko.

Številni gledalci pa so lahko na dirki bili priča tudi posebnemu prizoru, pri katerem je dirkalnemu "fičku" odtrgalo kolo.

Prvo mesto je osvojil Aleks Humar, ki je bil s Škodo Fabio R5 klasa zase. Na drugem mestu je s tremi sekundami slabšim časom pristal madžarski voznik Janus Puskadi, tretje mesto pa je osvojil lanski zmagovalec Rok Turk.


MAT3, Youtube
Že danes se 9. Rally Vipavska dolina nadaljuje z novimi hitrostnimi preizkušnjami.

Na tako imenovanem "super specialu" so mnogi gledalci včeraj lahko videli prizor, ko je vozilu Zastava 850 posadke A. Mrak - J. Drnovšček v krožišču odtrgalo kolo.

Fičo je po nepričakovanem zapletu ostal na mestu, dirka je bila za nekaj časa zaustavljena, celoten prizor pa so posnele tudi kamere. Poglejte si, kakšni nepričakovani drami so bili priča gledalci!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Mislim, da se takemu fičotu uradno reče Zastava 750.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...