VIDEO: Drama na reliju po Ajdovščini, dirkalnemu "fičku" je odtrgalo kolo

Včeraj zvečer se je odvil reli spektakel po centru Ajdovščine, ki si ga je ogledalo okoli 10.000 gledalcev. Nočna preizkušnja, ki poteka po središču mesta, je znova ponudila veliko.

Številni gledalci pa so lahko na dirki bili priča tudi posebnemu prizoru, pri katerem je dirkalnemu "fičku" odtrgalo kolo.

Prvo mesto je osvojil Aleks Humar, ki je bil s Škodo Fabio R5 klasa zase. Na drugem mestu je s tremi sekundami slabšim časom pristal madžarski voznik Janus Puskadi, tretje mesto pa je osvojil lanski zmagovalec Rok Turk.


MAT3, Youtube
Že danes se 9. Rally Vipavska dolina nadaljuje z novimi hitrostnimi preizkušnjami.

Na tako imenovanem "super specialu" so mnogi gledalci včeraj lahko videli prizor, ko je vozilu Zastava 850 posadke A. Mrak - J. Drnovšček v krožišču odtrgalo kolo.

Fičo je po nepričakovanem zapletu ostal na mestu, dirka je bila za nekaj časa zaustavljena, celoten prizor pa so posnele tudi kamere. Poglejte si, kakšni nepričakovani drami so bili priča gledalci!
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Mislim, da se takemu fičotu uradno reče Zastava 750.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!