VIDEO: Drama pri Makarski! Slovenec namesto na trajekt zapeljal v morje

Na Hrvaškem je znova eden izmed slovenskih voznikov poskrbel za dramo. V pristanišču Drvenik v Makarski je v morje zdrsnil avtomobil, ki je zgrešil dovozno rampo za vkrcanje na trajekt.

Nekaj ljudi je takoj skočilo v morje, ti pa so rešili voznika in njegovo sopotnico.

Eden izmed pogumnih je bil tudi Mako Kordić, ki je za 24ur dejal, da je Slovencu pri dajanju karte za trajekt postalo slabo, zaradi česar je omedlel. Njegovo vozilo se je odpeljalo v vodo, žena pa ni uspela zategniti ročne zavore, saj je bila na gumb.

Sprva so iz morja rešili prav ženo, Kordić pa je skupaj z naključnim mimoidočim reševal voznika. Iz avtomobila so rešili tudi nekatere pomembne osebne stvari, nato pa počakali, da so iz morja izvlekli še vozilo.

Poglejte si, kakšni drami so bili te dni priča mnogi turisti in domačini v Makarski! Pohvale vsem, ki so se brez oklevanja lotili reševanja...
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Bodite pozorni na avto.net-u, kdo bo v kratkem prodajal taki avto. Avto je sedaj hin.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju