VIDEO: Drama pri Makarski! Slovenec namesto na trajekt zapeljal v morje

Na Hrvaškem je znova eden izmed slovenskih voznikov poskrbel za dramo. V pristanišču Drvenik v Makarski je v morje zdrsnil avtomobil, ki je zgrešil dovozno rampo za vkrcanje na trajekt.

Nekaj ljudi je takoj skočilo v morje, ti pa so rešili voznika in njegovo sopotnico.

Eden izmed pogumnih je bil tudi Mako Kordić, ki je za 24ur dejal, da je Slovencu pri dajanju karte za trajekt postalo slabo, zaradi česar je omedlel. Njegovo vozilo se je odpeljalo v vodo, žena pa ni uspela zategniti ročne zavore, saj je bila na gumb.

Sprva so iz morja rešili prav ženo, Kordić pa je skupaj z naključnim mimoidočim reševal voznika. Iz avtomobila so rešili tudi nekatere pomembne osebne stvari, nato pa počakali, da so iz morja izvlekli še vozilo.

Poglejte si, kakšni drami so bili te dni priča mnogi turisti in domačini v Makarski! Pohvale vsem, ki so se brez oklevanja lotili reševanja...
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Bodite pozorni na avto.net-u, kdo bo v kratkem prodajal taki avto. Avto je sedaj hin.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!