VIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letalo

V petek je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo manjše letalo, pilot in njegov sopotnik pa sta jo na srečo odnesla brez poškodb.

Iz letala sta se oba rešila sama, celotno dramo pa so ujele tudi nadzorne kamere Darsa.

"Ob 14.34 je na avtocesto med predorom Ljubno in priključkom Brezje v občini Radovljica pristalo manjše letalo ter med pristajanjem zadelo v brežino in se prevrnilo," so v izjavi za javnost povedali na Upravi za zaščito in reševanje.

Obe osebi sta jo odnesli brez poškodb, mnogi na spletu pa so izrazili spoštovanje pilotu, ki je s svojim znanjem preprečil tragedijo.

"Na gorenjski avtocesti je zasilno pristalo manjše letalo. K sreči se je vse dobro končalo! Vožnjo brez vinjete pa bomo tokrat spregledali," so se ob video posnetku pošalili na Darsu. Poglejte si, kakšne prizore so posnele njihove nadzorne kamere na gorenjski avtocesti med predorom Ljubno in priključkom Brezje v občini Radovljica.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Malo je plajtral sem ter tja, a ne..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!