VIDEO: Dramatična nesreča pri Celju: Voznik je zapeljal pred tovornjak!

Na YouTube omrežju je te dni pristal video posnetek z avtoceste pri Celju, pri katerem je voznik posnel prizor, ko sta trčila tovornjak in osebno vozilo.

Video posnetek je do danes nabral nekaj več kot 10.000 ogledov, avtor pa z njim ozavešča javnost o bolj previdni vožnji.

V ponedeljek je na avtocesti E57 pri Celju okoli 10:50 prišlo do nenavadnega trčenja - voznik osebnega vozila je po pospeševalnem pasu zapeljal pred tovorno vozilo, ob tem pa je prišlo do trčenja. Tovornjak je zadel osebno vozilo, ki se je pred njim obrnilo, nato ga je še nekaj metrov potiskal po avtocesti.

Po zadnjih podatkih na srečo ni bilo poškodovanih, video posnetek nesreče pa je že zaokrožil po družbenem omrežju Facebook.

Poglejte si ponedeljkov prizor z avtoceste pri Celju, pri katerem lahko spremljamo trčenje osebnega vozila in tovornjaka. Pazljivo na cestah, bodimo strpni.
Top komentar
Marko Bauman
Pred 7 tedni
Kriv pa je voznik pred njim,če bi pospešil (saj je prišel na avto cesto) bi lahko oba ispeljala pred tovornjak.Vse več je počasnežev,tam kjer nebi smeli bit. To je moje mnenje.
1
Darko Štojs
Pred 7 tedni
Ni drugače povedati kot idiot za volanom v osebnem vozili kot,da ni mogel upočasniti in zapeljati potem za kamion NE on bedak je šel izsiljevati in zapeljal pred kamion a ni vedel kaj se bo zgodilo jaz vem kaj se lahko zgodi. Noben drug voznik osebnega vozila pred tem idiotom ni bil kriv sploh ni važno koliko se je on hitro vozil treba se je prilagajat danim situacijam ne pa izsiljevati ali na moč rinit nekam. Pride situacija,ko se hočeš priključiti na avtocesto pa enostavno ne moreš,ker ni prostora je polno vozil in kaj potem pelješ se po odstavnem pasu in imaš prižgan smernik in sigurno ti bo nekdo prepustil prostor,da se vklopiš na pas avtoceste.
6
Marko Bauman
Pred 7 tedni
Kriv pa je voznik pred njim,če bi pospešil (saj je prišel na avto cesto) bi lahko oba ispeljala pred tovornjak.Vse več je počasnežev,tam kjer nebi smeli bit. To je moje mnenje.
4
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Tja, kamor se je štulil voznik malega avta, kamionar ne vidi. V tistem območju okoli tovornjaka ga sploh ni pametno srati. Kamionar bi ga moral še enih 500m potiskati pred seboj, pa voznik malega avtomobila tega več nikoli ne bi storil. Če se taki točki po AC približuješ z večjo brzino se umakneš levo, na prehitevalni pas, tovornjakar pa tega ne more narediti, saj nima zadostne hitrosti.
3
janez žonta
Pred 8 tedni
Kako služiti z kamionvleko
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop obkroža državo!VIDEO: Medved sredi dneva vstopil v hišo: Pregnala sta ga dva majhna kužka!Mama mucka svoje mladičke prenesla v drug prostorVIDEO: Alenka Bratušek z neposrečeno izjavo, Janša se smeji do solzSlovenca živita v plavajoči hiški: Notranjost doma te bo prevzela!Med poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!Ribiči bežali za življenje, ko so zaradi cunamija obalo dosegli valoviVIDEO: Nenavadna nesreča sredi Trsta, z vozilom se je prevrnil SlovenecVIDEO: Tilen Artač nastopil kot Janez Janša: Tako se je zoperstavil Zlatku!Haski, ki obožuje vožnjo z motorjem: Poglej, kako potuje z lastnikom!VIDEO: Čudežni met Luke Dončića, ob zvoku sirene je zadel trojko za zmago!Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!Posneli nenavaden prizor, ko je pokrov jaška skakal na cestiKitajski borec pokazal najbolj hiter udarecPosnetek mucke senzacija na spletu: Tako je trenirala za pretep!VIDEO: Policista v BiH pretepla mladeniča, ker je kršil policijsko uroStarejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustvaVoznik spregledal motorista, rešil se je v zadnji sekundiVIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamenTilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Tako bi izgledala njegova stranka!Polkaholiki navdušili Slovenijo: Prisluhni njihovi novi pesmi "Ljubljena"Zaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!Aligator poskrbel za šok: Tako je pred ribičem ukradel ujeto ribo!