VIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila Slovence

Slavko Avsenik je oče narodno-zabavne glasbe v Sloveniji, ki nas je zapustil 2. julija 2015. Bil je ustanovitelj znanega Ansambla bratov Avsenik, s katerim so podirali vse rekorde. Prav te dni bi Slavko Avsenik praznoval svoj rojstni dan. In iz tega razloga se je njegova družina pokojnemu očetu slovenske narodno-zabavne glasbe poklonila z novo pesmijo, ki je mnoge Slovence ganila do solz.

"Nikoli ne veš, kdaj se spet srečamo", je misel Slavka Avsenika, ob kateri je nastajala glasba in na njo besedilo najnovejše skladbe "Morda pa nekoč". Ob njej se vnukinja Monika, sin Grega in vnuk Sašo z Ansamblom Saša Avsenika vračajo v čas, ko je slovensko sceno zaznamoval Slavko Avsenik.

Njihovi skupni pesmi je do danes prisluhnilo že 30.000 Slovencev, nad njo mnogi ne skrivajo navdušenja. Več kot očitno tudi tu velja, da se potomci Slavka Avsenika še kako dobro znajdejo v njegovih vodah. Očitno so imeli zelo dobrega učitelja in vzornika. Delimo naprej Avseniku v spomin!
0
Branka Roskar
Pred 1 mesecem
res lepa pesem,,,iz dna srca,,
0
Miloš Vidmar
Pred 1 mesecem
Vsaka čast mojstru ki ga ni več med nami vendar v naših srcih še živi. Pesem me je navdušila. Vesel sem da je njegovo poslanstvo prenešeno na lastne potomce. Še enkrat velika hvala!
1
Polona Mohor
Pred 1 mesecem
Čisto me je prevzela!!!
0
Boris Hribljan
Pred 1 mesecem
Mojster; počivaj v miru! Pogrešamo te vsi!!!
0
Mila Melinc
Pred 1 mesecem
Čudovita pesem in pevka,njen glas te kar zaziblje v spomine.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo