VIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila Slovence

Slavko Avsenik je oče narodno-zabavne glasbe v Sloveniji, ki nas je zapustil 2. julija 2015. Bil je ustanovitelj znanega Ansambla bratov Avsenik, s katerim so podirali vse rekorde. Prav te dni bi Slavko Avsenik praznoval svoj rojstni dan. In iz tega razloga se je njegova družina pokojnemu očetu slovenske narodno-zabavne glasbe poklonila z novo pesmijo, ki je mnoge Slovence ganila do solz.

"Nikoli ne veš, kdaj se spet srečamo", je misel Slavka Avsenika, ob kateri je nastajala glasba in na njo besedilo najnovejše skladbe "Morda pa nekoč". Ob njej se vnukinja Monika, sin Grega in vnuk Sašo z Ansamblom Saša Avsenika vračajo v čas, ko je slovensko sceno zaznamoval Slavko Avsenik.

Njihovi skupni pesmi je do danes prisluhnilo že 30.000 Slovencev, nad njo mnogi ne skrivajo navdušenja. Več kot očitno tudi tu velja, da se potomci Slavka Avsenika še kako dobro znajdejo v njegovih vodah. Očitno so imeli zelo dobrega učitelja in vzornika. Delimo naprej Avseniku v spomin!
0
Branka Roskar
Pred 13 tedni
res lepa pesem,,,iz dna srca,,
0
Miloš Vidmar
Pred 14 tedni
Vsaka čast mojstru ki ga ni več med nami vendar v naših srcih še živi. Pesem me je navdušila. Vesel sem da je njegovo poslanstvo prenešeno na lastne potomce. Še enkrat velika hvala!
1
Polona Mohor
Pred 14 tedni
Čisto me je prevzela!!!
0
Boris Hribljan
Pred 15 tedni
Mojster; počivaj v miru! Pogrešamo te vsi!!!
0
Mila Melinc
Pred 15 tedni
Čudovita pesem in pevka,njen glas te kar zaziblje v spomine.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.