VIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila Slovence

Slavko Avsenik je oče narodno-zabavne glasbe v Sloveniji, ki nas je zapustil 2. julija 2015. Bil je ustanovitelj znanega Ansambla bratov Avsenik, s katerim so podirali vse rekorde. Prav te dni bi Slavko Avsenik praznoval svoj rojstni dan. In iz tega razloga se je njegova družina pokojnemu očetu slovenske narodno-zabavne glasbe poklonila z novo pesmijo, ki je mnoge Slovence ganila do solz.

"Nikoli ne veš, kdaj se spet srečamo", je misel Slavka Avsenika, ob kateri je nastajala glasba in na njo besedilo najnovejše skladbe "Morda pa nekoč". Ob njej se vnukinja Monika, sin Grega in vnuk Sašo z Ansamblom Saša Avsenika vračajo v čas, ko je slovensko sceno zaznamoval Slavko Avsenik.

Njihovi skupni pesmi je do danes prisluhnilo že 30.000 Slovencev, nad njo mnogi ne skrivajo navdušenja. Več kot očitno tudi tu velja, da se potomci Slavka Avsenika še kako dobro znajdejo v njegovih vodah. Očitno so imeli zelo dobrega učitelja in vzornika. Delimo naprej Avseniku v spomin!
0
Branka Roskar
Pred 1 mesecem
res lepa pesem,,,iz dna srca,,
0
Miloš Vidmar
Pred 1 mesecem
Vsaka čast mojstru ki ga ni več med nami vendar v naših srcih še živi. Pesem me je navdušila. Vesel sem da je njegovo poslanstvo prenešeno na lastne potomce. Še enkrat velika hvala!
1
Polona Mohor
Pred 1 mesecem
Čisto me je prevzela!!!
0
Boris Hribljan
Pred 2 meseci
Mojster; počivaj v miru! Pogrešamo te vsi!!!
0
Mila Melinc
Pred 2 meseci
Čudovita pesem in pevka,njen glas te kar zaziblje v spomine.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena