VIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila Slovence

Slavko Avsenik je oče narodno-zabavne glasbe v Sloveniji, ki nas je zapustil 2. julija 2015. Bil je ustanovitelj znanega Ansambla bratov Avsenik, s katerim so podirali vse rekorde. Prav te dni bi Slavko Avsenik praznoval svoj rojstni dan. In iz tega razloga se je njegova družina pokojnemu očetu slovenske narodno-zabavne glasbe poklonila z novo pesmijo, ki je mnoge Slovence ganila do solz.

"Nikoli ne veš, kdaj se spet srečamo", je misel Slavka Avsenika, ob kateri je nastajala glasba in na njo besedilo najnovejše skladbe "Morda pa nekoč". Ob njej se vnukinja Monika, sin Grega in vnuk Sašo z Ansamblom Saša Avsenika vračajo v čas, ko je slovensko sceno zaznamoval Slavko Avsenik.

Njihovi skupni pesmi je do danes prisluhnilo že 30.000 Slovencev, nad njo mnogi ne skrivajo navdušenja. Več kot očitno tudi tu velja, da se potomci Slavka Avsenika še kako dobro znajdejo v njegovih vodah. Očitno so imeli zelo dobrega učitelja in vzornika. Delimo naprej Avseniku v spomin!
0
Branka Roskar
Pred 16 urami
res lepa pesem,,,iz dna srca,,
0
Miloš Vidmar
Pred 5 dnevi
Vsaka čast mojstru ki ga ni več med nami vendar v naših srcih še živi. Pesem me je navdušila. Vesel sem da je njegovo poslanstvo prenešeno na lastne potomce. Še enkrat velika hvala!
1
Polona Mohor
Pred 5 dnevi
Čisto me je prevzela!!!
0
Boris Hribljan
Pred 2 tedni
Mojster; počivaj v miru! Pogrešamo te vsi!!!
0
Mila Melinc
Pred 2 tedni
Čudovita pesem in pevka,njen glas te kar zaziblje v spomine.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!