VIDEO: Dve sestri navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli v oddaji V petek zvečer!

V zadnjem delu oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci znova priča čudovitim pevskim nastopom.

Svoje talente sta pokazali tudi sestri Hana Dermol in Julija Dermol, ko sta skupaj zapeli uspešnico "Ne primerjaj me z njo", ki jo poznamo v izvedbi Ansambla Vihar.

"V rubriki Novi talenti V petek zvečer v novi, 5. sezoni oddaje, gostimo nove mlade talente, ki so nekoliko starejši in že resno stopajo na glasbeno pot," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu V petek zvečer, kjer objavljajo številne nastope iz istoimenske oddaje.

Tokrat so gostili dve izjemni mladi dami, sestri Hano in Julijo Dermol, ki sta učenki GŠ Celje. Hana in Julija sta zapeli pesem "Ne primerjaj me z njo", avtorice Romane Cafuta. Pesem je v originalu izvajal odličen Ansambel Vihar, v zabavni priredbi pa sta pesem posneli in izvajali Ljubica Špurej Jazbinšek, ki je pevka Skupine Zaka' pa ne in Klara Lorger, pevka Ansambla Vihar.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem sta svoje pevske talente pokazali sestri Hana Dermol in Julija Dermol. Bosta dekleti z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Krasotici sta zapeli tako, da sem se kar naježil. Je pa treba priznati, da je ta pesem nekaj vrhunskega. Tudi original od skupine Vihar me je jako pretresel.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik