VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!

Zmagovalka nedeljske oddaje šova Znan obraz ima svoj glas je postala Eva Boto.

Na odru je zapela pesem "Tam, kjer murke cveto" ansambla Avsenik, z izvedbo pa navdušila mnoge televizijske gledalce in spletne uporabnike.

Mnogi spletni komentatorji so na dolgo in počez prehvalili pevsko interpretacijo Eve Boto, ko je video posnetek nedeljskega nastopa iz šova Znan obraz ima svoj glas delila na svojem Facebook profilu.

Prav prihodnjo nedeljo se bo v šovu Znan obraz ima svoj glas odvil poslednji finale, v katerega so se uvrstili Eva Boto, David Amaro, Matic Supovec in Srđan Milovanović.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz nedeljske oddaje Znan obraz ima svoj glas, ko je s pesmijo "Tam, kjer murke cveto" ansambla Avsenik vso pozornost ukradla slovenska pevka Eva Boto. Je njena interpretacija navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Eva je velika pevka in silno lepa punca. Ach, če bi bil še enkrat mlad...
Je pa tonsko posnetek dol zanič. Predpostavljam, da POP TV posnetek ljubosumno čuva za svoje Voyo ovčice. Njim podobno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"