VIDEO: Fajonova razjezila Slovence! Tako je pred volitvami prosila za glasove

Evropske volitve so za nami, zmago pa je slavila skupna lista strank SDS in SLS, ki bo v evropskem parlamentu dobila 3 sedeže. Po dva poslanca bodo v Evropo poslali še stranki SD in LMŠ, enega poslanca pa stranka NSi.

Družbeno omrežje Facebook je v teh dneh obkrožil video posnetek, v katerem je moč slišati nagovor Tanje Fajon, nove evropske poslanke stranke SD.

Pod video posnetkom je moč prebrati številne jezne komentarje zgroženih Slovencev. Ti so prepričani, da bi morala slovenska poslanka zastopati želje in interese državljanov, ne pa interese drugih.

In kaj je v posnetku po mnenju mnogih tako spornega? Namesto Slovencev je Fajonova pred volitvami nagovorila Albance.

"Kaj naj rečem? Dragi Albanci po slovensko?" se je sprva vprašala nova evropska poslanka, nato pa začela s prošnjami in obljubami. Prisluhnite govoru Tanje Fajon, ki ga na Facebook omrežju delijo mnogi razočarani Slovenci.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ta afna mi zdigavle oldruk že od negda. Rajši volim zadnjega klošarja kot njo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet