VIDEO: Filip iz Laškega zapel "Hallelujah", njegov nastop je balzam za ušesa

Na glasbeni prireditvi 15. Biseri Savinje, ki jo je organiziralo združenje prijateljev slepih Slovenije, je te dni nastopil tudi Filip Jagodič, ki ga Slovenija še kako dobro pozna.

Filip je slep, ima cerebralno paralizo in avtizem, največje veselje pa mu predstavlja glasba in petje.

Po minuti molka preminulima literatom se je Filip poklonil na prav poseben način. Zaigral in zapel je pesem "Hallelujah", njegov nastop pa je bil pravi balzam za ušesa.

Na prireditvi je zaigral in zapel tudi pesem "Namesto koga roža cveti", ki jo v originalu izvaja Vlado Kreslin.

Filip navdušil s petjem pesmi "Hallelujah":


V teh dneh je Slovenija dokazala, da lahko stopimo skupaj in pomagamo tistim, ki si našo pomoč najbolj potrebujejo. Mednje sodi tudi Filip skupaj z mamo Andrejo, ki si že vrsto let prizadeva zgraditi Drugi dom. Gre za dom, ki ga bodo otroci s težavami po smrti staršev še kako nujno potrebovali.Pomagate lahko s klicem na številko 090933034, s katerim boste društvu Drugi dom podarili 2,99 evra. Za več informacij se lahko na Facebooku obrnete na Andrejo, mamo Filipa. KONTAKT: Andreja Pader, Facebook

Filip zapel pesem "Namesto koga roža cveti":

2
Klavdija Presnik
Pred 3 tedni
BRAVO, BRAVO CAR NAŠ
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!