VIDEO: Filip iz Laškega zapel "Hallelujah", njegov nastop je balzam za ušesa

Na glasbeni prireditvi 15. Biseri Savinje, ki jo je organiziralo združenje prijateljev slepih Slovenije, je te dni nastopil tudi Filip Jagodič, ki ga Slovenija še kako dobro pozna.

Filip je slep, ima cerebralno paralizo in avtizem, največje veselje pa mu predstavlja glasba in petje.

Po minuti molka preminulima literatom se je Filip poklonil na prav poseben način. Zaigral in zapel je pesem "Hallelujah", njegov nastop pa je bil pravi balzam za ušesa.

Na prireditvi je zaigral in zapel tudi pesem "Namesto koga roža cveti", ki jo v originalu izvaja Vlado Kreslin.

Filip navdušil s petjem pesmi "Hallelujah":


V teh dneh je Slovenija dokazala, da lahko stopimo skupaj in pomagamo tistim, ki si našo pomoč najbolj potrebujejo. Mednje sodi tudi Filip skupaj z mamo Andrejo, ki si že vrsto let prizadeva zgraditi Drugi dom. Gre za dom, ki ga bodo otroci s težavami po smrti staršev še kako nujno potrebovali.Pomagate lahko s klicem na številko 090933034, s katerim boste društvu Drugi dom podarili 2,99 evra. Za več informacij se lahko na Facebooku obrnete na Andrejo, mamo Filipa. KONTAKT: Andreja Pader, Facebook

Filip zapel pesem "Namesto koga roža cveti":

2
Klavdija Presnik
Pred 1 mesecem
BRAVO, BRAVO CAR NAŠ
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!