VIDEO: Filip iz Laškega zapel "Hallelujah", njegov nastop je balzam za ušesa

Na glasbeni prireditvi 15. Biseri Savinje, ki jo je organiziralo združenje prijateljev slepih Slovenije, je te dni nastopil tudi Filip Jagodič, ki ga Slovenija še kako dobro pozna.

Filip je slep, ima cerebralno paralizo in avtizem, največje veselje pa mu predstavlja glasba in petje.

Po minuti molka preminulima literatom se je Filip poklonil na prav poseben način. Zaigral in zapel je pesem "Hallelujah", njegov nastop pa je bil pravi balzam za ušesa.

Na prireditvi je zaigral in zapel tudi pesem "Namesto koga roža cveti", ki jo v originalu izvaja Vlado Kreslin.

Filip navdušil s petjem pesmi "Hallelujah":


V teh dneh je Slovenija dokazala, da lahko stopimo skupaj in pomagamo tistim, ki si našo pomoč najbolj potrebujejo. Mednje sodi tudi Filip skupaj z mamo Andrejo, ki si že vrsto let prizadeva zgraditi Drugi dom. Gre za dom, ki ga bodo otroci s težavami po smrti staršev še kako nujno potrebovali.Pomagate lahko s klicem na številko 090933034, s katerim boste društvu Drugi dom podarili 2,99 evra. Za več informacij se lahko na Facebooku obrnete na Andrejo, mamo Filipa. KONTAKT: Andreja Pader, Facebook

Filip zapel pesem "Namesto koga roža cveti":

2
Klavdija Presnik
Pred 2 meseci
BRAVO, BRAVO CAR NAŠ
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!