VIDEO: Filip po letu in pol srečal svojega dedka, zanj je zapel najljubšo pesem

Filip Jagodič iz Laškega je prav poseben fant. Po hudih zapletih se je rodil v petem mesecu nosečnosti, njegov boj za življenje pa je bil zelo težak. To pa je pri njem pustilo tudi velike posledice.

Filip je namreč slep, ima cerebralno paralizo in avtizem.

A kljub vsem težavam ima 20-letni Filip izjemen posluh za glasbo. Prav v glasbi je našel svojo srečo, skupaj z mamo Andrejo pa na spletu objavljata posnetke njegovega petja.

Te dni je Filip ob pomoči staršev in prijateljev obiskal svojega dedka, da bi zanj prvič v življenju zapel v živo.Filip in dedek se nista videla že leto dni in pol, razlog pa tiči v bolezni dedka in težki dostopnosti - Filip je namreč na invalidskem vozičku, dedek pa živi v stanovanju, do katerega vodijo stopnice. Mama Andreja je zapisala, da je Filip svojega dedka zelo pogrešal, zato so se odločili, da ga bodo vsi skupaj obiskali.

V mladosti je dedek Filipa naučil svoje najljubše pesmi "Somewhere Over The Rainbow", te dni pa ga je Filip obiskal in mu prvič v živo zapel prav omenjeno pesem.Ob njegovem prepevanju so se dedku kljub slabšemu sluhu orosile oči, prizor pa je do solz ganil tudi vse tiste, ki so si video posnetek ogledali.

Ko boste videli reakcijo Filipovega dedka na njegovem obrazu, boste tudi sami začutili, koliko mu je to presenečenje pomenilo!
1
Ana Hacin
Pred 10 tedni
Lepo je videt dve generaciji skupaj...bravo Filip, da si polepšal dan dediju...bil pa je to tudi zate lep dan....heart
0
Klavdija Presnik
Pred 10 tedni
Nekaj najlepšega, kar sem videla tu gor. Tudi v Sloveniji imamo dogodke, ki jih sicer radi uvažamo... BRAVO FILIP !!!!! Poklon dedku in čestitke Filip za odpeto. odpeto v NULO, ne glede na mikrofon, ki je nagajal.
0
Sara Kovač
Pred 10 tedni
Filip DON. Ti boš vedno za nas NAD mejami še razumljenega. Ne le talent. ČLOVEČNOST, KI SI JO PRINESEL MED NAS. Preprostost, nezlaganost IN TOPLINA. Hvala za tole.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami