VIDEO: Filip po letu in pol srečal svojega dedka, zanj je zapel najljubšo pesem

Filip Jagodič iz Laškega je prav poseben fant. Po hudih zapletih se je rodil v petem mesecu nosečnosti, njegov boj za življenje pa je bil zelo težak. To pa je pri njem pustilo tudi velike posledice.

Filip je namreč slep, ima cerebralno paralizo in avtizem.

A kljub vsem težavam ima 20-letni Filip izjemen posluh za glasbo. Prav v glasbi je našel svojo srečo, skupaj z mamo Andrejo pa na spletu objavljata posnetke njegovega petja.

Te dni je Filip ob pomoči staršev in prijateljev obiskal svojega dedka, da bi zanj prvič v življenju zapel v živo.Filip in dedek se nista videla že leto dni in pol, razlog pa tiči v bolezni dedka in težki dostopnosti - Filip je namreč na invalidskem vozičku, dedek pa živi v stanovanju, do katerega vodijo stopnice. Mama Andreja je zapisala, da je Filip svojega dedka zelo pogrešal, zato so se odločili, da ga bodo vsi skupaj obiskali.

V mladosti je dedek Filipa naučil svoje najljubše pesmi "Somewhere Over The Rainbow", te dni pa ga je Filip obiskal in mu prvič v živo zapel prav omenjeno pesem.Ob njegovem prepevanju so se dedku kljub slabšemu sluhu orosile oči, prizor pa je do solz ganil tudi vse tiste, ki so si video posnetek ogledali.

Ko boste videli reakcijo Filipovega dedka na njegovem obrazu, boste tudi sami začutili, koliko mu je to presenečenje pomenilo!
1
Ana Hacin
Pred 19 tedni
Lepo je videt dve generaciji skupaj...bravo Filip, da si polepšal dan dediju...bil pa je to tudi zate lep dan....heart
0
Klavdija Presnik
Pred 19 tedni
Nekaj najlepšega, kar sem videla tu gor. Tudi v Sloveniji imamo dogodke, ki jih sicer radi uvažamo... BRAVO FILIP !!!!! Poklon dedku in čestitke Filip za odpeto. odpeto v NULO, ne glede na mikrofon, ki je nagajal.
0
Sara Kovač
Pred 19 tedni
Filip DON. Ti boš vedno za nas NAD mejami še razumljenega. Ne le talent. ČLOVEČNOST, KI SI JO PRINESEL MED NAS. Preprostost, nezlaganost IN TOPLINA. Hvala za tole.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!