VIDEO: Filip po letu in pol srečal svojega dedka, zanj je zapel najljubšo pesem

Filip Jagodič iz Laškega je prav poseben fant. Po hudih zapletih se je rodil v petem mesecu nosečnosti, njegov boj za življenje pa je bil zelo težak. To pa je pri njem pustilo tudi velike posledice.

Filip je namreč slep, ima cerebralno paralizo in avtizem.

A kljub vsem težavam ima 20-letni Filip izjemen posluh za glasbo. Prav v glasbi je našel svojo srečo, skupaj z mamo Andrejo pa na spletu objavljata posnetke njegovega petja.

Te dni je Filip ob pomoči staršev in prijateljev obiskal svojega dedka, da bi zanj prvič v življenju zapel v živo.Filip in dedek se nista videla že leto dni in pol, razlog pa tiči v bolezni dedka in težki dostopnosti - Filip je namreč na invalidskem vozičku, dedek pa živi v stanovanju, do katerega vodijo stopnice. Mama Andreja je zapisala, da je Filip svojega dedka zelo pogrešal, zato so se odločili, da ga bodo vsi skupaj obiskali.

V mladosti je dedek Filipa naučil svoje najljubše pesmi "Somewhere Over The Rainbow", te dni pa ga je Filip obiskal in mu prvič v živo zapel prav omenjeno pesem.Ob njegovem prepevanju so se dedku kljub slabšemu sluhu orosile oči, prizor pa je do solz ganil tudi vse tiste, ki so si video posnetek ogledali.

Ko boste videli reakcijo Filipovega dedka na njegovem obrazu, boste tudi sami začutili, koliko mu je to presenečenje pomenilo!
0
Ana Hacin
Pred 2 tedni
Lepo je videt dve generaciji skupaj...bravo Filip, da si polepšal dan dediju...bil pa je to tudi zate lep dan....heart
0
Klavdija Presnik
Pred 2 tedni
Nekaj najlepšega, kar sem videla tu gor. Tudi v Sloveniji imamo dogodke, ki jih sicer radi uvažamo... BRAVO FILIP !!!!! Poklon dedku in čestitke Filip za odpeto. odpeto v NULO, ne glede na mikrofon, ki je nagajal.
0
Sara Kovač
Pred 2 tedni
Filip DON. Ti boš vedno za nas NAD mejami še razumljenega. Ne le talent. ČLOVEČNOST, KI SI JO PRINESEL MED NAS. Preprostost, nezlaganost IN TOPLINA. Hvala za tole.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice