VIDEO: Filip po letu in pol srečal svojega dedka, zanj je zapel najljubšo pesem

Filip Jagodič iz Laškega je prav poseben fant. Po hudih zapletih se je rodil v petem mesecu nosečnosti, njegov boj za življenje pa je bil zelo težak. To pa je pri njem pustilo tudi velike posledice.

Filip je namreč slep, ima cerebralno paralizo in avtizem.

A kljub vsem težavam ima 20-letni Filip izjemen posluh za glasbo. Prav v glasbi je našel svojo srečo, skupaj z mamo Andrejo pa na spletu objavljata posnetke njegovega petja.

Te dni je Filip ob pomoči staršev in prijateljev obiskal svojega dedka, da bi zanj prvič v življenju zapel v živo.Filip in dedek se nista videla že leto dni in pol, razlog pa tiči v bolezni dedka in težki dostopnosti - Filip je namreč na invalidskem vozičku, dedek pa živi v stanovanju, do katerega vodijo stopnice. Mama Andreja je zapisala, da je Filip svojega dedka zelo pogrešal, zato so se odločili, da ga bodo vsi skupaj obiskali.

V mladosti je dedek Filipa naučil svoje najljubše pesmi "Somewhere Over The Rainbow", te dni pa ga je Filip obiskal in mu prvič v živo zapel prav omenjeno pesem.Ob njegovem prepevanju so se dedku kljub slabšemu sluhu orosile oči, prizor pa je do solz ganil tudi vse tiste, ki so si video posnetek ogledali.

Ko boste videli reakcijo Filipovega dedka na njegovem obrazu, boste tudi sami začutili, koliko mu je to presenečenje pomenilo!
2
Ana Hacin
Pred 1 mesecem
Lepo je videt dve generaciji skupaj...bravo Filip, da si polepšal dan dediju...bil pa je to tudi zate lep dan....heart
1
Klavdija Presnik
Pred 1 mesecem
Nekaj najlepšega, kar sem videla tu gor. Tudi v Sloveniji imamo dogodke, ki jih sicer radi uvažamo... BRAVO FILIP !!!!! Poklon dedku in čestitke Filip za odpeto. odpeto v NULO, ne glede na mikrofon, ki je nagajal.
1
Sara Kovač
Pred 1 mesecem
Filip DON. Ti boš vedno za nas NAD mejami še razumljenega. Ne le talent. ČLOVEČNOST, KI SI JO PRINESEL MED NAS. Preprostost, nezlaganost IN TOPLINA. Hvala za tole.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke