VIDEO: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

Slovenijo je v teh dneh obkrožila novica, da so sinovoma ljubljanskega župana Zorana Jankovića odpisali za skoraj 29 milijonov evrov dolga.

Kmalu zatem se je na omenjeno temo oglasil tudi bivši mariborski župan Franc Kangler, ki je v preteklosti večkrat na lastni koži občutil slovensko pravosodje.

"Osemkrat sem bil na sodiščih, ker sem svoji hčeri leta 2010 nakazal 500 evrov. Veste, kaj je to, 500 evrov?" je v video posnetku, ki ga je objavil na svojem Facebook profilu, med drugim dejal Franc Kangler.

Video posnetek je v pičlih dveh dneh dosegel že skoraj 200 tisoč ogledov, nabral pa 2,7 tisoč všečkov in skoraj 6.000 delitev.

Odpis skoraj 29 milijonov evrov dolga so dosegli pri podjetju Electa Holding, ki si ga lastita Damijan in Jure Janković, sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Franc Kangler je v video posnetku, v katerem je udaril po pravosodnem sistemu, izpostavil, da nam "cela Slovenija 'ruga', tistim, ki smo morali delati, da je nekdo lahko odpeljal 29 milijonov."

Sam je bil kar osemkrat na sodiščih, ker je leta 2010 svoji hčeri nakazal 500 evrov.

V video posnetku je obenem slovenske državljane prosil, naj se njegove besede v znak podpore in strinjanja delijo naprej. Prisluhnite, kaj je te dni povedal nekdanji mariborski župan Franc Kangler!

0
Janez Novak
Pred 11 tedni
Za Anjo pa (srčno upam, da si kelnerca in ne vzgojiteljica):
Napeljevanje

37. člen

(1) Kdor drugega naklepoma napelje, da stori kaznivo dejanje, se kaznuje, kakor da bi ga storil sam.

(2) Kdor drugega naklepoma napeljuje k storitvi kaznivega dejanja, za katero se sme po zakonu izreči tri leta zapora ali hujša kazen, se kaznuje kakor za poskus kaznivega dejanja, tudi če ni bilo poskusa storitve dejanja.
1
Dragica Turk
Pred 11 tedni
Res je reveže terjajo za 5e a ne vem kako in na kaki pravni osnovi se Jankoviču odpisujejo taki milijoni...
-1
Janez Novak
Pred 11 tedni
O kako je hudo slovencu, ko se nekomu nekaj veselega zgodi. Nobenemu klinčevemu narodu na svetu ni tako hudo, ko se nekomu nekaj posreči... Popu... mu ga lahko vsi! Če je človek car, je car! Ostane vam samo še klinčevi nacionalizem, zaradi katerega vam gre tako v nos. Če bi moja družina požrla toliko dreka kot ga je tale, mi 29 mio ne bi pomenilo nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogar