VIDEO: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

Slovenijo je v teh dneh obkrožila novica, da so sinovoma ljubljanskega župana Zorana Jankovića odpisali za skoraj 29 milijonov evrov dolga.

Kmalu zatem se je na omenjeno temo oglasil tudi bivši mariborski župan Franc Kangler, ki je v preteklosti večkrat na lastni koži občutil slovensko pravosodje.

"Osemkrat sem bil na sodiščih, ker sem svoji hčeri leta 2010 nakazal 500 evrov. Veste, kaj je to, 500 evrov?" je v video posnetku, ki ga je objavil na svojem Facebook profilu, med drugim dejal Franc Kangler.

Video posnetek je v pičlih dveh dneh dosegel že skoraj 200 tisoč ogledov, nabral pa 2,7 tisoč všečkov in skoraj 6.000 delitev.

Odpis skoraj 29 milijonov evrov dolga so dosegli pri podjetju Electa Holding, ki si ga lastita Damijan in Jure Janković, sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Franc Kangler je v video posnetku, v katerem je udaril po pravosodnem sistemu, izpostavil, da nam "cela Slovenija 'ruga', tistim, ki smo morali delati, da je nekdo lahko odpeljal 29 milijonov."

Sam je bil kar osemkrat na sodiščih, ker je leta 2010 svoji hčeri nakazal 500 evrov.

V video posnetku je obenem slovenske državljane prosil, naj se njegove besede v znak podpore in strinjanja delijo naprej. Prisluhnite, kaj je te dni povedal nekdanji mariborski župan Franc Kangler!

0
Janez Novak
Pred 1 mesecem
Za Anjo pa (srčno upam, da si kelnerca in ne vzgojiteljica):
Napeljevanje

37. člen

(1) Kdor drugega naklepoma napelje, da stori kaznivo dejanje, se kaznuje, kakor da bi ga storil sam.

(2) Kdor drugega naklepoma napeljuje k storitvi kaznivega dejanja, za katero se sme po zakonu izreči tri leta zapora ali hujša kazen, se kaznuje kakor za poskus kaznivega dejanja, tudi če ni bilo poskusa storitve dejanja.
1
Dragica Turk
Pred 1 mesecem
Res je reveže terjajo za 5e a ne vem kako in na kaki pravni osnovi se Jankoviču odpisujejo taki milijoni...
-1
Janez Novak
Pred 1 mesecem
O kako je hudo slovencu, ko se nekomu nekaj veselega zgodi. Nobenemu klinčevemu narodu na svetu ni tako hudo, ko se nekomu nekaj posreči... Popu... mu ga lahko vsi! Če je človek car, je car! Ostane vam samo še klinčevi nacionalizem, zaradi katerega vam gre tako v nos. Če bi moja družina požrla toliko dreka kot ga je tale, mi 29 mio ne bi pomenilo nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaSramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!