VIDEO: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

Slovenijo je v teh dneh obkrožila novica, da so sinovoma ljubljanskega župana Zorana Jankovića odpisali za skoraj 29 milijonov evrov dolga.

Kmalu zatem se je na omenjeno temo oglasil tudi bivši mariborski župan Franc Kangler, ki je v preteklosti večkrat na lastni koži občutil slovensko pravosodje.

"Osemkrat sem bil na sodiščih, ker sem svoji hčeri leta 2010 nakazal 500 evrov. Veste, kaj je to, 500 evrov?" je v video posnetku, ki ga je objavil na svojem Facebook profilu, med drugim dejal Franc Kangler.

Video posnetek je v pičlih dveh dneh dosegel že skoraj 200 tisoč ogledov, nabral pa 2,7 tisoč všečkov in skoraj 6.000 delitev.

Odpis skoraj 29 milijonov evrov dolga so dosegli pri podjetju Electa Holding, ki si ga lastita Damijan in Jure Janković, sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Franc Kangler je v video posnetku, v katerem je udaril po pravosodnem sistemu, izpostavil, da nam "cela Slovenija 'ruga', tistim, ki smo morali delati, da je nekdo lahko odpeljal 29 milijonov."

Sam je bil kar osemkrat na sodiščih, ker je leta 2010 svoji hčeri nakazal 500 evrov.

V video posnetku je obenem slovenske državljane prosil, naj se njegove besede v znak podpore in strinjanja delijo naprej. Prisluhnite, kaj je te dni povedal nekdanji mariborski župan Franc Kangler!

0
Janez Novak
Pred 2 tedni
Za Anjo pa (srčno upam, da si kelnerca in ne vzgojiteljica):
Napeljevanje

37. člen

(1) Kdor drugega naklepoma napelje, da stori kaznivo dejanje, se kaznuje, kakor da bi ga storil sam.

(2) Kdor drugega naklepoma napeljuje k storitvi kaznivega dejanja, za katero se sme po zakonu izreči tri leta zapora ali hujša kazen, se kaznuje kakor za poskus kaznivega dejanja, tudi če ni bilo poskusa storitve dejanja.
1
Dragica Turk
Pred 2 tedni
Res je reveže terjajo za 5e a ne vem kako in na kaki pravni osnovi se Jankoviču odpisujejo taki milijoni...
-1
Janez Novak
Pred 2 tedni
O kako je hudo slovencu, ko se nekomu nekaj veselega zgodi. Nobenemu klinčevemu narodu na svetu ni tako hudo, ko se nekomu nekaj posreči... Popu... mu ga lahko vsi! Če je človek car, je car! Ostane vam samo še klinčevi nacionalizem, zaradi katerega vam gre tako v nos. Če bi moja družina požrla toliko dreka kot ga je tale, mi 29 mio ne bi pomenilo nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso