VIDEO: Franc Kangler znova udaril: "Ne damo se, mi gremo do konca!"

Nekdanji mariborski župan Franc Kangler je včeraj na spletu objavil nov video posnetek, v katerem je znova udaril v svojem slogu.

Spregovoril je o (pre)visokih cenah goriva, njegov video posnetek pa je do danes nabral že več kot 900 všečkov in skoraj 20.000 ogledov.

"Lep pozdrav državljani in državljanke Slovenije! Priča smo, da cene bencina in naftnih derivatov letijo v nebo," je svoj nagovor začel Franc Kangler. Kmalu zatem se je vprašal, kako dolgo bodo še "gospodje" na vladi dvigovali trošarine in s tem tudi cene bencina.

Sodeč po komentarjih ima Kangler veliko podpore med Slovenci, saj se z njim mnogi strinjajo.

Dodal je še, da je v zadnjih dneh deležen velikih pritiskov, a vsem takim sporoča, da se ne bo predal. V opisu video posnetka je še zapisal, naj "delimo video, če imamo dovolj nenehnih podražitev."

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Bravo Franca! Mene si kupo...
1
Mrhar mrhar
Pred 4 tedni
Čestitam, podpiram...
2
Alojz Alojz
Pred 4 tedni
Sem zraven se popolnoma strinjam marsikaj se mora spremeniti v lepi Sloveniji. Lp.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!