VIDEO: Ganili gospoda, ki so ga prizadele poplave: Tako je jokal od sreče!

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo presenečenje za gospoda, ki so ga prizadele poplave.

Presenetili so ga z novim avtomobilom in harmoniko, gospod pa je s svojim odzivom ganil številne spletne uporabnike.

"Gospod Germelj je v poplavah med drugim ostal brez avtomobila in njemu izjemno ljube harmonike. Danes je dobil oboje," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani SDS - Slovenska demokratska stranka.

Kristijan Germelj je bil ena izmed žrtev preteklih poplav - voda mu je uničila tudi njemu zelo ljubo harmoniko, te dni pa ga je prvak stranke SDS Janez Janša presenetil z novo.

Video posnetek je na spletu že prava uspešnica - zgolj na omrežju Facebook je do danes dosegel skoraj 200.000 ogledov, obenem pa nabral preko 5,5 tisoč všečkov in ostalih odzivov. Poglejte si, kako so presenetili gospoda Germelja, ki mu je voda uničila harmoniko in avtomobil.

-1
Marija Volgyi
Pred 6 tedni
dokaz več da je prvak sds človek z srcem
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
To je Janezu gotovo prineslo vsaj 100 glasov za naslednje volitve, ki pa mu ne bodo nič pomagali. Jaz ne vem, ali Janša ne obvlada nobenega koristnega dela? Se ne more zaposliti nikjer? A-ja, zna ne nič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?