VIDEO: Ganljiv posnetek iz Srbije: Na cesti je rešil življenje enoletnemu dečku!

Te dni je splet obkrožil video posnetek nadzorne kamere na območju Obrenovca v Srbiji, kjer lahko spremljamo dramo s srečnim koncem.

Eno leto star deček je zaradi slabosti v avtomobilu prenehal dihati, z oživljanjem pa je na pomoč priskočil domačin, ki je dečku rešil življenje.

Po besedah matere sta z njenim otrokom obiskala zdravnika zaradi povišane telesne temperature, ob vračanju pa je dečku v avtomobilu postalo slabo. Padel je v nezavest in prenehal dihati, celotno dramo pa je opazil voznik vozila, ki je pripeljal za materjo enoletnega otroka.

Marko Dragičević je takoj priskočil na pomoč, dečka položil na travo in pričel z umetnim dihanjem. Dečku je s tem rešil življenje, pretresljiv dogodek pa so posnele tudi nadzorne kamere ob cesti.

Za medije je povedal, da bi na njegovem mestu vsak reagiral podobno, pred tem pa še nikoli ni dajal umetnega dihanja. Dodal je, da ga ni večjega strahu od tega, kot da staršu umre otrok. Mama dečka je pozneje stopila v stik z njim in mu povedala, daje z malčkom vse v redu in da ne bo imel nobenih posledic.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot