VIDEO: Ganljiv prizor obkrožil svet: To je storil malček, ko je zmanjkalo sladkarij!

Ob preteklem praznovanju noči čarovnic, ki je svetu poznano tudi kot Halloween, je eden izmed malčkov iz Združenih držav Amerike ukradel vso pozornost.

Skupaj s starši se je odpravil na pohod za sladkarijami, pred eno izmed hiš pa ostal praznih rok, saj v posodi ni bilo več sladkarij.

In kaj je storil malček, ko je pred seboj zagledal prazno posodo? Ker je vedel, da za njim prihajajo še drugi otroci, je brez oklevanja pograbil sladkarije iz svoje vreče in jih nekaj prestavil v prazno posodo pred hišo.


Leslie Hodges, Facebook
Nad dejanjem je bila njegova mati navdušena, po zaslugi video posnetka pa so nad malčkovim dejanjem navdušeni tudi mnogi na spletu.

V samo dveh dneh si je čudovit prizor ogledalo več kot 14 milijonov uporabnikov Facebook omrežja, video posnetek pa bo brez kančka dvoma dan polepšal tudi tebi. Poglejte si dejanje malčka, ki bi lahko bilo vzor prav vsem ljudem tega sveta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"Babica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilVIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni