VIDEO: Ganljiv prizor obkrožil svet: To je storil malček, ko je zmanjkalo sladkarij!

Ob preteklem praznovanju noči čarovnic, ki je svetu poznano tudi kot Halloween, je eden izmed malčkov iz Združenih držav Amerike ukradel vso pozornost.

Skupaj s starši se je odpravil na pohod za sladkarijami, pred eno izmed hiš pa ostal praznih rok, saj v posodi ni bilo več sladkarij.

In kaj je storil malček, ko je pred seboj zagledal prazno posodo? Ker je vedel, da za njim prihajajo še drugi otroci, je brez oklevanja pograbil sladkarije iz svoje vreče in jih nekaj prestavil v prazno posodo pred hišo.


Leslie Hodges, Facebook
Nad dejanjem je bila njegova mati navdušena, po zaslugi video posnetka pa so nad malčkovim dejanjem navdušeni tudi mnogi na spletu.

V samo dveh dneh si je čudovit prizor ogledalo več kot 14 milijonov uporabnikov Facebook omrežja, video posnetek pa bo brez kančka dvoma dan polepšal tudi tebi. Poglejte si dejanje malčka, ki bi lahko bilo vzor prav vsem ljudem tega sveta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!