VIDEO: Ganljivi prizori iz Hrvaške: Preživeli osnovnošolci so se vrnili domov

Iz Hrvaške prihaja grozljiva vest. V včerajšnji prometni nesreči sta življenje izgubili dve 14-letni osnovnošolki, ki sta se z ostalimi sovrstniki podali na šolski izlet v okoli Zadra.

Nesreča se je zgodila na počivališču ob avtocesti Zagreb-Beograd - v skupino ljudi je tam trčil voznik tovornjaka.

Ta je po nesreči dejal, da so tovornemu vozilu odpovedale zavore. Prvi neuradni testi naj bi pokazali, da so zavore vendarle delovale. Policisti so voznika tovornjaka pridržali, alkotest pa je pokazal, da ni vozil pod vplivom alkohola.


Tragedija je vzela življenji dveh najboljših prijateljic: Ive in Renate. Obe sta imeli komaj 14 let, v nesreči pa sta bili hudo poškodovani še dve ženski, stari 25 in 26 let.

Včeraj so se preostali osnovnošolci okoli 16. ure vrnili v Erdut, kjer so jih pričakali starši in ostali svojci. Prizori so zares srce parajoči!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem