VIDEO: Ganljivi prizori iz Hrvaške: Preživeli osnovnošolci so se vrnili domov

Iz Hrvaške prihaja grozljiva vest. V včerajšnji prometni nesreči sta življenje izgubili dve 14-letni osnovnošolki, ki sta se z ostalimi sovrstniki podali na šolski izlet v okoli Zadra.

Nesreča se je zgodila na počivališču ob avtocesti Zagreb-Beograd - v skupino ljudi je tam trčil voznik tovornjaka.

Ta je po nesreči dejal, da so tovornemu vozilu odpovedale zavore. Prvi neuradni testi naj bi pokazali, da so zavore vendarle delovale. Policisti so voznika tovornjaka pridržali, alkotest pa je pokazal, da ni vozil pod vplivom alkohola.


Tragedija je vzela življenji dveh najboljših prijateljic: Ive in Renate. Obe sta imeli komaj 14 let, v nesreči pa sta bili hudo poškodovani še dve ženski, stari 25 in 26 let.

Včeraj so se preostali osnovnošolci okoli 16. ure vrnili v Erdut, kjer so jih pričakali starši in ostali svojci. Prizori so zares srce parajoči!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!