VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokala

Dva dni nazaj so se z najvišjimi častmi poslovili od pokojnega legendarnega igralca, ki je nasmejal mnoge Slovence.

Že v preteklem tednu je splet obkrožila žalostna vest, da je v 88. letu starosti umrl hrvaški igralec Martin Sagner, ki smo ga mnogi poznali kot legendarnega Dudeka iz serije Gruntovčani.

Na zagrebškem pokopališču so se od Martina Sagnerja poslovili v soboto, prizori s pogreba pa so mnoge ganili do solz. Njegova žena Zorica Bajgot Sagner je neutolažljivo jokala, ves čas pa sta jo za roko držala sinova.

Od pokojnega hrvaškega igralca so se poslovili številni prijatelji in znanci, k večnemu počitku pa so ga pospremili tudi pripadniki hrvaške vojske.

Tudi sami izrekamo sožalje družini ob izgubi legendarnega igralca, ki je s svojimi vlogami v preteklosti pri mnogih gledalcih na obraz privabil smeh. Dudek, naj ti bo lahka zemlja!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
7. decembra bi se moral z njim srečati na tradicionalni prireditvi Gruntovčanijadi, ki se zgodi vsako leto v vasi izvirnega snemanja te serije, v Sigetecu. Prireditev bo, a po moje bo letos bolj komemurativne narave. Za vse tiste, ki ne veste, kje ta kraj je: https://bit.ly/37uxRJB . Ulica, v kateri je trgovec s trstinom zgazil Dudekovo čučo pa je Ulica Matije Eršega.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni