VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokala

Dva dni nazaj so se z najvišjimi častmi poslovili od pokojnega legendarnega igralca, ki je nasmejal mnoge Slovence.

Že v preteklem tednu je splet obkrožila žalostna vest, da je v 88. letu starosti umrl hrvaški igralec Martin Sagner, ki smo ga mnogi poznali kot legendarnega Dudeka iz serije Gruntovčani.

Na zagrebškem pokopališču so se od Martina Sagnerja poslovili v soboto, prizori s pogreba pa so mnoge ganili do solz. Njegova žena Zorica Bajgot Sagner je neutolažljivo jokala, ves čas pa sta jo za roko držala sinova.

Od pokojnega hrvaškega igralca so se poslovili številni prijatelji in znanci, k večnemu počitku pa so ga pospremili tudi pripadniki hrvaške vojske.

Tudi sami izrekamo sožalje družini ob izgubi legendarnega igralca, ki je s svojimi vlogami v preteklosti pri mnogih gledalcih na obraz privabil smeh. Dudek, naj ti bo lahka zemlja!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
7. decembra bi se moral z njim srečati na tradicionalni prireditvi Gruntovčanijadi, ki se zgodi vsako leto v vasi izvirnega snemanja te serije, v Sigetecu. Prireditev bo, a po moje bo letos bolj komemurativne narave. Za vse tiste, ki ne veste, kje ta kraj je: https://bit.ly/37uxRJB . Ulica, v kateri je trgovec s trstinom zgazil Dudekovo čučo pa je Ulica Matije Eršega.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!