VIDEO: Gasilci objavili posnetke iz Dalmacije: Tako so pred ognjem branili hišo!

Na spletu so včeraj hrvaški gasilci objavili grozljive prizore iz mesta Zaton v Dalmaciji, kjer so pred ognjem morali braniti hiše.

Po zadnjih podatkih je požar tam pod delnim nadzorom, gasilci pa so zavarovali številne hiše, s tem pa niso več ogrožene.

Ogenj je po zadnjih podatkih uničil okoli 20 hiš, na terenu pa še vedno ostaja več kot sto gasilcev. Splet so obkrožili številni posnetki, ki so jih te dni objavili hrvaški gasilci.

Ogenj je dosegel hiše:


Po zadnjih podatkih se sicer požari na območju Dalmacije umirjajo, a še vedno niso lokalizirani. Območje požara še vedno preletava več Kanaderjev.

Tako je gorelo sredi noči:


Gasilci so obenem na spletu delili video posnetek iz mesta Zaton, kjer so se borili z ognjem, ki je že zajel del hiše. Požar so tam uspešno pogasili, dramatični prizori pa so brez besed pustili številne spletne uporabnike.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!