VIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...

Vsi se strinjamo, da gasilci opravljajo junaško delo. A v vrstah gasilcev najdemo tudi pogumne ženske, ki prav rade priskočijo na pomoč ljudem v stiski.

Ena izmed gasilk iz Španije pa je te dni med pripravo na intervencije bila deležna prav posebnega šoka, ki ji bo v spominu ostal za celo življenje. Prav zagotovo!

Iz Španije prihaja video posnetek z vrha strehe, ko so tamkajšnji gasilci opravljali usposabljenje. Ena izmed nalog je bila tudi preplazati lestev in stopiti na streho ene izmed stavb.

To je storila tudi pogumna gasilka, ki jo lahko vidimo v video posnetku, na vrhu lestve pa doživela nepozabno presenečenje.

Tam jo je čakal njen fant, ki je pred njo šel na kolena, ji v roke ponudil zaročni prstan in jo dodobra razjokal. Ko boste videli reakcijo pogumne gasilke, boste tudi sami srečni za njen zakon.

Kapo dol vsem gasilkam, ki vedno priskočijo na pomoč ljudem v stiski!
0
Ivan Manfreda
Pred 5 tedni
Najlepše poplačan vzpon po gasilski lestvi
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca