VIDEO: Glasbenik iz Lucije navdušil! To je njegova nova ljubezenska balada

Glasbenik Etienne Huskič iz Lucije je po letih nastopanja s skupino Tempera band krenil na samostojno glasbeno pot.

Posnel je svojo prvo avtorsko skladbo, ljubezensko balado "Pjesma brez rime", z njo pa navdušil mnoge oboževalce!

"Sam sem napisal tako glasbo kot besedilo, pri aranžmaju pa so pomagali fantje iz Tempera banda, ki so me tudi spodbujali k solo karieri," je za Primorske novice povedal Etienne. Skladbo je te dni obogatil še z videospotom, ki so ga posneli v Izoli in Luciji.

Ta je na družbenih omrežjih požel veliko navdušenja, za konec poletja pa glasbenik obljublja novo skladbo.

Prisluhnite čudoviti ljubezenski baladi "Pjesma brez rime", pod katero se je te dni podpisal glasbenik Etienne Huskič!
0
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Končno nek izdelek brez "tunka-tunka" bobnanja. Osrečil me je tudi zvok orgel, ki spominjajo na Hamond. Če katera pesem na tem portalu ima potencial, da iz nje rata uspešnica, je to ta. Kot kitarist sem navdušen tudi nad solom, le da bi ga sam malo podaljšal in mu vnesel več melodike. Sem pač občudovalec Marka Knopflerja. Sicer pa, momče, odlično!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo