VIDEO: Google objavil čudovit posnetek Slovenije: Naša dežela je prevzela tujce!

Danes je na spletu pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo tradicijo in naravne lepote naše prelepe Slovenije.

Video posnetek je v sodelovanju s Slovensko turistično agencijo pripravil Google, tujci pa so nad prizori iz naše dežele naravnost navdušeni.

Posnetek, s katerim promovirajo turizem v Sloveniji, je na mednarodnem tekmovanju 2022 Diamond Award film prejel prvo nagrado The Golden City Gate, ki jo tradicionalno podeljujejo v okviru mednarodne turistične borze ITB Berlin.


Google, YouTube
Pri promociji naše dežele so v video posnetku predstavili slovensko tradicijo in čudovite naravne lepote, ki jih lahko obiščemo v naši deželi. Številni tujci so video posnetek komentirali z besedami, da imamo pri nas pravi košček raja.

Poglejte si čudovit video posnetek, ki ga je Google pripravil v sodelovanju s Slovensko turistično agencijo. Iskrene čestitke vsem odgovornim za odmeven dosežek in čudovito predstavitev naše prelepe Slovenije.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot