VIDEO: Gori tudi na otoku Pag: Gasilci objavili posnetke iz zraka!

Ne le v Avstraliji, ognjenim zubljem so priča tudi pri naših južnih sosedih. Ogenj je včeraj zajel hrvaški otok Pag, na Facebooku pa so pristali tudi video posnetki iz zraka.

Hrvaški portal 24sata.hr poroča, da gašenje otežuje še močna burja.

Požar je na otoku Pag izbruhnil včeraj okoli 15. ure, na srečo pa naj bi gorela samo podrast. Hiše naj ne bi bile ogrožene, gasilci s Paga pa so povedali, da požar gasi okoli 50 gasilcev, ki so se jim sredi noči pridružili še kolegi iz Zadra.

Video posnetek razsežnosti gozdnega požara na hrvaškem otoku Pag so pri TheSkodilac Cinema posneli s pomočjo drona. Ognjene zublje so posneli včeraj okoli 17:30, požar pa so gasilci do danes že deloma ukrotili.

Gasilci so medijem še zaupali, da imajo veliko težav zaradi dostopnosti terena, vse skupaj pa poslabšuje še močna burja. Poglejte, kako je požar na Pagu včeraj izgledal iz zraka.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!