VIDEO: Grd padec nemškega skakalca v Zakopanah, odnesli so ga na nosilih

Včerajšnja ekipna tekma v smučarskih skokih se je za nemškega skakalca Davida Siegla končala slabo. Na skakalnici v Zakopanah na Poljskem je poletel zelo daleč - dosegel je daljavo 142,5 metra - a je pri tem grdo padel.

Nesrečnega skakalca so morali iz prizorišča odnesti na nosilih.

Namcu Davidu Sieglu je ob pristanku spodneslo desno nogo, zaradi česar je grdo padel. Že izraz na njegovem obrazu je povedal, da čuti močno bolečino. Nesrečni skakalec se je namreč z rokami takoj prijel za desno koleno, na noge pa se ni postavil več.

Reševalci so mu hitro priskočili na pomoč in ga s prizorišča odnesli na nosilih, teža poškodbe pa za zdaj še ni povsem znana.

Nemškemu skakalcu želimo čimhitrejšte okrevanje in čimprejšnji povratek v karavano skakalcev!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Ni videti, da bi ravno močno vsipal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik