VIDEO: Groza za tovornjakarja pri Trojanah, tako je pred njim vozil Francoz

Na naših cestah se norcev ne manjka. A če so na eni strani za mnoge nevarni prehitri vozniki, so za druge nevarni tudi tisti, ki vozijo prepočasi.

Ob prepočasni vožnji katerega izmed voznikov, se kaj hitro zgodi, da drugi v prometu takšne voznike prehitevajo tudi na silo.

Tako je možnost za prometne nesreče precej večja, kot če bi se vsi držali določenih hitrosti in vozili v okviru omejitev. Prav tako počasna vožnja ne spada na avtoceste, saj lahko pride hitro do naleta.

To je s posnetkom te dni dokazal tudi en izmed slovenskih tovornjakarjev, ko se je s svojim polno naloženim vozilom vozil na avtocesti pri Trojanah. Kjer je bila omjitev 100 km/h, je francoski voznik tik pred predorom vozil le s hitrostjo okoli 50 km/h.

Slovenec, ki je vozil tovornjak, je ob posnetku izpostavil, da 40-tonskega vozila skupaj s tovorom tudi pri zmanjšani hitrosti ni mogoče ustaviti tako hitro, kot si mnogi mislimo. Vozil je namreč s hitrostjo 86 km/h, nato pa moral z vso silo zavirati. Za nameček je prehitevanje za tovorna vozila v predoru prepovedano, zato Francoza ni smel prehiteti.

Tudi vi mislite, da so v prometu zelo nevarni takšni vozniki, ki vozijo prepočasi?

Avtor posnetka: Peter Čadež
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Samo še to bi morali napisati, da je tovornjakar naredil prekršek, ker je cincaču poblendal, pa bi bili kompletni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz