VIDEO: Grozljiv posnetek iz Dalmacije: Bežala sta, ko je ogenj dosegel hišo!

Splet je ob požaru v Dalmaciji obkrožil video posnetek iz mesta Zaton, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko.

Dva moška sta bežala pred ognjenimi zublji, eden izmed njiju pa je beg pred požarom uspel posneti na mobilni telefon.

Po zadnjih podatkih je v ognju zgorelo okoli hiš, med delom pa se je poškodoval eden gasilec. Iz mesta Zaton so bežali tudi mnogi turisti, zaradi česar je nastala velika gneča. Zaradi dima je oteženo dihanje, ponoči pa se je z ognjenimi zublji borilo več kot 300 gasilcev.


"V nekem trenutku smo se znašli v požarnem okolju. Skoraj ni bilo strani, kamor bi lahko pobegnil," je dogajanje opisal Damir Trokić, ki je bežal pred ognjem. V zadnjem trenutku jih je rešilo gasilsko letalo Canadair, ki je v njihovo bližino odvrglo vodo, kar jim je omogočilo beg na varno. "Po njihovi zaslugi smo zdaj živi," je dodal Damir.

Poglejte si grozljiv prizor iz Dalmacije, ko sta dva moška v mestu Zaton bežala pred ognjenimi zublji. Srečno gasilcem, naj bo sreča na njihovi strani!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot