VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Strmoglavilo prototipno vojaško letalo!

Včeraj je na spletu pristal grozljiv video posnetek iz Rusije, pri katerem lahko spremljamo tragedijo v zraku.

Vojaško transportno letalo Ilyushin Il-112V je s tremi člani posadke na krovu med testnim poletom strmoglavilo po tem, ko je eno od kril zajel ogenj.

Prototipno letalo Ilyushin Il-112V je med nizkim testnim poletom strmoglavilo, vsi trije člani posadke pa so po neuradnih podatkih v nesreči izgubili življenje. Na spletu je kmalu zaokrožil video posnetek grozljive nesreče.

Eno izmed kril letala je zajel ogenj kmalu po tem, ko je letalo v zraku izvedlo oster zavoj, kmalu za tem pa strmoglavilo na neposeljenem območju.

Ruska letalska korporacija JSC United Aircraft Corporation razvija in testira novo letalo Il-112V, ki bi zamenjalo zastarelo letalo Antonov An-26. Poglejte si grozljiv video posnetek iz Moskve, pri katerem lahko spremljamo strmoglavljenje novega prototipnega letala.

0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Krilo, ki je zagorelo, je očitno izgubilo vzgon. Najbrž zato tako oster zavoj navzdol...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje