VIDEO: Grozljiv posnetek Krasa iz zraka: Ob prizorih te bo stisnilo pri srcu!

Na Facebook omrežju je ob največjem požaru v zgodovini Slovenije, ki je pustošil po Krasu, pristal video posnetek, ki prikazuje razsežnost požara.

Gozdovi so izginili, na pogoriščih je moč videti zgolj še nekaj dreves, podoba Krasa pa je številne spletne uporabnike pustila brez besed.

Obsežen požar je pod nadzorom, vendar so določene požarne linije še vedno aktivne. Danes je na Krasu še vedno skoraj 1500 gasilcev, pomaga jim še 500 drugih enot. Pri gašenju še vedno pomagajo letala, s katerimi so naredili največji korak k izboljšanju razmer.

Ponoči je nevihtna fronta prešla tudi Kras, a dež ni veliko pomagal, saj so tla povsem izsušena. Gasilci so uspeli obvarovati vsa ogrožena naselja in objekte, zagorela je zgolj koča pod Trsteljem.


Poglejte si grozljiv prizor iz zraka, pri katerem lahko vidimo, kakšno škodo je povzročil največji požar v zgodovini Slovenije, ki je divjal na Krasu. Iz srca hvala vsem gasilcem, prostovoljcem in ostalim, ki so sodelovali pri boju proti ognju.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Rekel bi, da je žled na štajerskem skoraj bil hujši. Bilo je treba čistiti gozdove in poceni prodati les...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot