VIDEO: Grozljiv prizor s slovenske avtoceste: Zaspal za volanom, nato se je prevrnil!

Pretekli vikend so gorenjski policisti imeli nemalo dela zaradi utrujenih voznikov.

Najprej se je voznica iz Slovenije zaletela v vozilo tujca, kmalu zatem pa je na avtocesti prišlo še do ene nesreče - voznik je z voznega pasu zapeljal na odbojno ograjo, nato se je prevrnil pod avtocesto.

Policijska uprava Kranj je na spletu delila video posnetek druge nesreče, ob njem pa pripisali, da utrujenosti med vožnjo ne smemo podcenjevati.

Kofein, odpiranje oken, pogovor s sopotniki ali poslušanje glasnega avtoradia imajo samo kratkotrajen učinek na budnost voznika. Utrujenost lahko premagamo samo, če se ustavimo in zadremamo, so še dodali.

Nadzorne kamere so pred viaduktom Bistrica pri Naklem posnele prizor, ko je utrujen voznik z voznega pasu zapeljal na odbojno ograjo, nato pa se prevrnil pod avtocesto. V nesreči so se lažje poškodovali tako voznik, kot tudi trije sopotniki.

Ko boste naslednjič utrujeni med vožnjo, si raje privoščite kratek odmor. Bolje je namreč biti pozen, kot nikoli priti!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Dobro je poleto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju